| WhatheWow a întrebat:

Fluturele poate fi dovada incontestabila ca Evolutia exista? Dar faptul ca embrionii umani sint aproape identici cu cei ai altor animale in primele saptamini dupa care incep sa evolueze diferit?

Răspuns Câştigător
| Inferno a răspuns:

Embrionul uman seamana cu anumite specii,dar nu este specia respectiva.
Si de aici apar o gramada de presupuneri,poti sa presupui ca ne tragem din pesti, deoarece embrionul are un stadiu asemanator cu un peste, dar sunt doar presupuneri, cel mai adesea nestiintifice.
Important este ca : Embrionul uman, in diferite stadii, seamana cu diferite specii de animale, lucru indiscutabil.

79 răspunsuri:
| Inferno a răspuns (pentru AlecsRvaSpunePa):

Si cred ca nu stiai nici faptul ca balena are membre ("picioare").

| AlecsRvaSpunePa a răspuns (pentru Inferno):

Adevarul e ca si are vreo relevanta acest lucru...

| doctorandus a răspuns (pentru AnnaSpiritualRavishment):

Omul in biologie face parte din regnul animal. In biologie nu exista regnul uman. Probabil ca ai chiulit de la orele de biologie, asa se explica ideile pe care le ai.

Regn: Animalia
Încrengătură: Chordata
Subîncrengătură: Vertebrata
Clasă: Mammalia
Ordin: Primata
Familie: Hominidae
Gen: Homo
Specie: sapiens
Subspecie: sapiens.

In general biologia este facuta de oameni, deoarece Dumnezeu n-a dat niciodata lectii de biologie. Nu exista biologie revelata, profesorul tau de biologie din liceu ar rade si cu fundul daca i-ai zice ca tu admiti drept stiinta doar biologia revelata.

| doctorandus a răspuns (pentru WhatheWow):

Unde scrie ca falsuri au fost facute de pe ambele baricade (atat de Haeckel cat si de adversarii lui).

Pai asta e adevarul, ai nimerit bine. De ce ar avea nevoie un mamifer acvatic de membre asemanatoare digitigradelor? Exact ce spunea acel utilizator, pe care l-ai contrazis, ca toate animalele au caracteristici similare.

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns (pentru doctorandus):

Darwin cu teoria lui ca omul s-ar trage din maimu.te daca tu te simti primata e problema ta

"...vem glanda pineala care este in stare latenta si poate fi alaturata ecosonarului balenelor..." Pe baza caror cercetari stiintifice ai ajuns la aceasta concluzie, sau mai bine spus pe baza carui film stupid si conspirationist de pe youtube ai ajuns la aceasta concluzie?
In medicina glanda pineala este considerata organ vestigal si este o dovada a teoriei evolutiei, asa cum sunt toate organele vestigale.

| WhatheWow explică (pentru doctorandus):

Dragule ti-am trimis linkul sa vezi si tu si cei care nu cunosc despre ce discutam ca vorbim de un om de stiinta emerit al Germaniei si apreciat de multe Academii internationale nu de impostori. Controverse pot sa-ti dau despre cei mai mari oameni ai lumii, inclusiv despre cel mai sfint om, Isus dar asta nu inseamna ca au fost impostori. E doar subiectivism in perceptie; depinde de care parte a baricadei esti!

| Inferno a răspuns (pentru AnnaSpiritualRavishment):

Conform biologiei regnul uman nu exista.

| doctorandus a răspuns (pentru WhatheWow):

Cum sa spun: plansele lui Haeckel sunt un argument prost pentru evolutie, pentru ca teoria recapitularii a fost abandonata. Doar creationistii ramasi mult in urma cu stiinta mai ataca evolutia pe motiv de falsificare a planselor. Plansele respective nu mai fac de mult parte din stiinta, ci cel mult din istoria stiintei, adica asa arata stiinta acum un secol.

Si tu nu esti primata? Atunci ce pana mea esti, dino-sapiens? Extraterestru?

Vezi ca suferi grav de incultura.

Si pina la urma, lasind la o parte plansele lui Haeckel, seamana sau nu embrionii mai multor specii pina la un punct?

| Hombre a răspuns (pentru doctorandus):

Nu,@AnnaFunkyGirlDeathMetalLover1989 este o capra scapata de la mine din herghelie. dar am sa ii spun ca oameni nu se trag din maimute ci avem stramos comun, ruda noastra cea mai apropiata este cimpanzeul bonobo si avem in comun 98, 4% din ADN.

| andrei a răspuns (pentru AnnaSpiritualRavishment):

Se numeste matamorfoza. De ce nu spui ca si broasca raioasa este simbolul trecerii dintr-o viata in alta? Spui doar pentru ca e o figura de stil interesanta.

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns (pentru doctorandus):

Sunt om daca ma pot numi asa.stramosii mei sunt Atlantii happy

| Inferno a răspuns (pentru doctorandus):

Teoriile lui Haeckel au fost abandonate cum bine zici, asa cum au fost abandonate si primele modele ale atomului. Dar el este recunoscut ca fiind un biolog al epocii si acele falsuri de care vorbesti sunt doar niste teorii controversate, nimic clar.

| Inferno a răspuns (pentru AnnaSpiritualRavishment):

Ai nota 2 la biologie. Poti sta jos.

Nu pot sa cred, tu contesti metamorfoza embrionului uman? Contesti faptul ca embrionul uman in primele stadii de dezvoltare are ochii dispusi lateral, asemeni pestilor? Contesti faptul ca embrionul uman are capul alungit in fata?

| doctorandus a răspuns (pentru Inferno):

Nu contest dezvoltarea embrionului uman si nici ca seamana la un moment dat cu embrionul oricarui alt animal. Teoria recapitularii a fost insa abandonata. Embrionul uman nu se face intai peste, pe urma reptila, pe urma rozatoare, pe urma maimuta si pe urma om.

| Hombre a răspuns (pentru AnnaSpiritualRavishment):

Da si a evoluat in ţapii si caprele de azi.

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns (pentru Hombre):

Te Simti satan de te asemuiesti cu tapii?

Atlant: 2. Locuitor legendar sau fantastic al Atlantidei. DEX '98.

| Hombre a răspuns (pentru AnnaSpiritualRavishment):

Nu, sunt păstor de capre si ţapi si ma gandesc sa te iau in herghelie.

Eu la asta m-am referit si nu la plansele lui Haeckel, tu l-ai adus in discutie. Doar vroiam sa spun ca poate fi o dovada a Evolutiei dintr-un stramos comun al tuturor speciilor, aceasta asemanare pina la un punct, al embrionilor.

| doctorandus a răspuns (pentru Inferno):

Ce am vrut sa spun: la un moment dat embrionul uman arata a embrion standard de mamifer. Pe urma incepe sa semene a om si nu trece prin tot felul de stadii care ar recapitula evolutia omului.

Dar nici nu am spus ca ar trece.

| Vladuthz a răspuns (pentru AnnaSpiritualRavishment):

Lol?! De unde ai scos astea si pe ce anume te bazezi o.O? Si nu are legatura cu teoria darwinista, are legatura cu biologia, nu darwin a clasificat organismele. El doar le-a observat si studiat.

| Vladuthz a răspuns (pentru AnnaSpiritualRavishment):

LOL?!?!?!?! Animalele isi scot puii tot prin vagin ca noi oamenii. Noi si animalele avem o gramada de lucruri in comun, corpurile noastre sunt asemanatoare, de aia ne incadram in acelasi regn, cati ani ai serios? o.O

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns (pentru andrei):

Eu zic sa iti tii gura, broasca nu devine altceva cum devine fluturele.in prima faza e omida apoi devina fluture.e mare diferenta, nu ca la brosca din mormoloc in brosca.cretina comparatie

| Vladuthz a răspuns:

Tu ai citit undeva toate astea, presupun fara sa ai vreo dovada care sa le sprijine, si respingi clasificarea organismelor (care nu ii apartine lui darwin, vad ca ai ceva cu asta laughing ). Clasificarea e facuta pe baza stiintifica, de exemplu stiai ca in adnul tuturor animalelor exista o chestie (numita codon ai sa inveti intr-a 12-a) care actioneaza la fel in toate animalele? De exemplu mamiferele toate au glande mamare (adica tatele care le are mama ta le are si elefantu, si vaca, si calu, si maimuta etc). Asta e stiinta curata, nu stiu cum poti respinge dovezi atat de evidente, daca noi nu suntem rude cu animalele, cum de oamenii folosesc hormoni preluati de porc pentru a se trata de boli? (hormonii sunt substante produse de toate animalele pentru anumite functii ale lor).