| WhatheWow a întrebat:

Fluturele poate fi dovada incontestabila ca Evolutia exista? Dar faptul ca embrionii umani sint aproape identici cu cei ai altor animale in primele saptamini dupa care incep sa evolueze diferit?

Răspuns Câştigător
| Inferno a răspuns:

Embrionul uman seamana cu anumite specii,dar nu este specia respectiva.
Si de aici apar o gramada de presupuneri,poti sa presupui ca ne tragem din pesti, deoarece embrionul are un stadiu asemanator cu un peste, dar sunt doar presupuneri, cel mai adesea nestiintifice.
Important este ca : Embrionul uman, in diferite stadii, seamana cu diferite specii de animale, lucru indiscutabil.

79 răspunsuri:
| andrei a răspuns (pentru AnnaSpiritualRavishment):

Atunci de ce nu zici de tantari? Sau nici tantarul nu devine o insecta? Sau poate tantarul nu este prea frumos pentru o comparatie.

| shadovv a răspuns:

Din cate imi aduc eu aminte un tip a falsificat desenele cu embrionii a diferite specii pentru a sustine teoria evolutiei.

| WhatheWow explică (pentru shadovv):

Tu iti aduci aminte bine dar daca lasi deoparte subiectivismul poti sa raspunzi la intrebare si sa si vezi ca nu despre acele desene e vorba!

| 1libercugetator1 a răspuns (pentru sellenaD):

Organismele vii din lapte evolueaza asta determina ca laptele sa fie iaurt, branza etc

| Vizitiul a răspuns (pentru WhatheWow):

Ironia ma defineste. Bineinteles, si prostia. O zi faina si tie.

| sellenaD a răspuns (pentru 1libercugetator1):

Asta daca le da si omul o mana de ajutor.

Pu-ne laptele vara la caldura totul e scimbarea mediului si bacterile evolueaza

Evolueaza intr-un singur fel ...nu sunt in stare sa isi aleaga cum sa evolueze sau in timp sa evolueze diferit.

In timp evolueaza diferit, tu darami teoria evolutiei

tongue Sunt sigura ca dinozaurul avea laptele diferit (cu fructe) laughing de acolo si iaurtul Danonino al lui Dino laughing

Da sigur, daca erai pe acolo facea iaurt cu tine

Nu facea/face cu plante din cate stiu laughingnici cu legume...
Eu cred ca viata fiecarui om e ca o ecuatie cu mai multe necunoscute si nu cred ca a ajuns cineva sa rezolve ecuatia asta inca si sa ii dea rezultatul corect (pentru toata lumea)asa ca pana atunci avem toti dreptul sa incercam sa punem in locul fiecarei necunoscute ce vrem. Cand punem in locul unei necunoscute ceva si ajungem sa ne simtim bine (mai bine)toti avem impresia ca am gasit ''adevarul''si poate e adevarul pentru noi, dar nu e o ''reteta'' pentru intreaga lume. Orice teorie de pana acum poate fi combatuta cu argumente si alte teorii daca vrei cu adevarat, fiecare avand propria ''ecuatie ''.

Nu cred ca teoria evolutiei sau big bang poate fi combatuta sunt prea dovedite stiintifice

Ok! e doar problema ta ce crezi.happy

Bine selena

| shadovv a răspuns (pentru WhatheWow):

1. Nu pot sa las subiectivismul deoparte. E in natura mea.
2. Nu stiu despre ce vorbesti atunci. Poate poti sa ma informezi cu un link.

| samyutu a răspuns:

Sunteti tari de tot! e tare discutia! dar am o intrebare, daca exista evolutie si ne tragem din neamul maimutelor, maimutele de astazi cumde ca nu mai evolueaza? sau din ce ne tragem pana la urma?

| WhatheWow explică (pentru samyutu):

Tocmai asta e ideea insa trebuie sa citesti mult sa-ti faci o imagine de ansamblu caci doar asa, omul se trage din maimuta e jalnica daca nu cunosti principiile evolutiei.
Stramosul balenelor a fost un lup iar al gainii un dinozaur de vreo citeva tone. Deci, ce zici?

| WhatheWow explică (pentru samyutu):

A da, sa nu uit : am un vecin de vreo 80 de ani care nu a fost decit 4 ani la scoala si stie sa-ti explice in doua minute cum a aparut omul, in schimb, sint citeva mii de oameni care au vreo 2, 3 facultati, care au facut studii si cercetari ani de zile si inca nu sint siguri cum a aparut omul. E ciudat si misterioase caile Domnului!