| eduard89 a întrebat:

Fragment din bliblie, D-zeu catre sarpe : " Tu de azi pe pantecele tale sa te tarasti si tarana sa mananci in toate zilele vietii tale". Intrebarea este : cum arata sarpele inainte? avea picioare? sau e stramosul omidei?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
33 răspunsuri:
| eduard89 explică:

@otilia88... pur si simplu ma plictiseam si chiar vroiam sa mai rad un pic, pentru ca eram convins ca or sa apara tot felul de intrebari si de argumente care mai de care mai bizare. Dar observ, ca unii din voi chiar sunteti mai agitati decat sticlele de cola si incercati sa pareti super inteligenti si sa dati tot felul de raspunsuri complicate. Rapunsul adevarat nu o sa il stie nimeni niciodata, deci, fiecare are dreptate. E inutil sa stam sa jignim fiecare parere in parte. Dar, pana la proba contrarie, avem stiinta si tehnologia care ne face viata mai usoara, ne ajuta sa stam in contact cu persoanele dragi, sa avem o informatie la doar 2 clickuri sau sa ne deplasam pe un alt continet in doar cateva ore cu ajutorul avionului. Ideea e ca stiinta scrie cateva randuri si o aplica imediat, o demonstreaza, iar biblia se bazeaza doar pe chestiuni fictive, fara dovezi clare. Traim in secolul 21, avem nevoie de doveziwinking

P. S. O sa dau castigator cel mai haios raspuns.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A avut picioare inainte, dar le-a pierdut ca belea ochii in biblie si nu era atent pe unde mergea, apoi, nevoit sa mearga in carucior cu rotile si sa traga la roti, a decis sa-si taie picioarele.hee hee
Andre incepi sa inveti ca biblia nu mai e profitabila, daca nu bagi si evolutia in credinta, crezi si in evolutie? ti-am citi postarile si te contrazici.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@eduard89 esti prost bah stai si te bouresti cu o intrebare

| reyes a răspuns:

D-zeu a lasat pe pamant milioane de vietuitoare, o garmada dintre ele au disparut multe sau evoluat si se mai dezvolta si in ziua de azi, la fel ca si omul eu nu cerd ca adam era asa ca noi, deci toate animalele din ziua de azi nu existau atunci chiar daca existau nu erau asa. si nu ar fi fost o mirare ca sarpele sa aiba picioare. eu as vrea sa iti spun sa scrii pe o stanca sau pe ceva ce nu se sterge niciodata ca in 2010 sarpele nu are picioare asa ca daca in viitor o sa mai fie unu ca tine sa se stie raspunsul. succes!