| gabbyy3 a întrebat:

Fratilor, eu nu cred cum ca ar exista vreo luna pe cer, asa zisul satelit natural al pamantului. E doar o holograma. Aveti voi cumva vreun argument ca luna chiar exista in realitate? Fara sa-mi spuneti ca ea se vede cu ochiul liber atat noaptea cat si ziua! Intr-adevar se vede, dar nu tot ce zboara se si mananca!? thinking

59 răspunsuri:
| gabbyy3 explică (pentru anonim_4396):

E foarte bine atunci! Ceea ce nu sti, nu te poate rani! :d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru gabbyy3):

Nu ma raneste faptul ca Luna nu exista. Insa mi-e foarte greu sa cred acel articol pe care mi l-ai dat.

| wtxwhdxifdjebdd a răspuns:

Neil Amstrong frate.

| gabbyy3 explică (pentru anonim_4396):

Stiu ca e foarte greu de crezut asa ceva, aproape imposibil. De asta lucrurile adevarate sunt mereu tinute ascunse, iar noi continuam sa traim in minciuna. Pentru ca minciuna e foarte frumoasa in timp ce adevarul e crud si aduce numai suferinta.

| RAY a răspuns:

Umbra gaby, o holograma nu are umbra tu o poti vedea umra luni pe pamant iesi afara cand e luna plina ca sa o vezi, apoi omul a fost pe ea sau trimis roboti pe ea, o cunoastem din cele mai vechi timpuri, daca ar fi holograma nu ar exista eclipse dovada ca luna e ceva fizic ai inteles?

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Disclaimer: Trombon.ro este un site de parodii si pamflete

| RAY a răspuns (pentru KMaddieK):

Geografia nu se ocupa cu luna si astronomia

| Empathizer a răspuns:

Hologramele nu fac umbra Pamantului, nu produc eclipse si nici maree.

| Hombre a răspuns:

Sefe nu mai inghiti toate bazaconiile nastrusnice scrise de tot felul de idioti ca ajungi pana la urma sa crezi despre tine ca esti fantoma. Chestia asta ca luna nu exista este una dinte cele mai mari neghiobii de care am auzit, serios ai probleme cu credulitatea in bazaconii. Ai inghitit articolul acela scris la misto "Dupa ce au demonstrat ca primul pas pe Luna nu a fost niciodata infaptuit, fiind vorba doar de o manipulare in masa, CERCETATORI ROMANI au aratat ca Luna asa cum o percepem pe cer este de fapt o halucinatie colectiva. La studiu a participat 4 000 de autisti...". Bai gicule in Romania cercetarea e dusa cu pluta iar cat priveste autisti abia de cativa ani a inceput sa se infiinteze centre de invatarea autistilor sa vorbeasca si macar parte dintre ei sa se adapteze mediului social. Deci in Romania cercetarea autismului este 0.

| Serenade a răspuns:

Scuza-ma, dar ai postat la s/f, cand afirmi ceva trebuie sa vi cu dovezi, ce dracu dai in crestinism si nici macar nu vorbesti despre iehova.
Ai auzit de efectele lunii aspura pamantului? Ai auzit de maree? De efectele geologice pe care luna le are aspupra pamantului ai auzit? Luna nu trebuie atinsa ca sa stii ca exista, poti sa ii vezi efectele ei.
Oricum astept cu nerabdare sa iti prezinti ipoteza(nu afirmatia) despre luna holografica, si cum explici anumite fenomene ale naturii in lipsa lunii.

| SystemFucker a răspuns:

Daca ar fi o holograma nu ar putea fii o sursa de lumina atat de puternica incat sa diferentiezi foarte bin trasaturile fetei unei persoane in bezna totala. Oricum imi place ideea de a starni discutii intre oamenii prosti prin astfel de dubii.

| AlxMro a răspuns:

Mareele, eclipsele de luna, pe baza a ce zici tu si soarele este o holograma a?

| AlxMro a răspuns (pentru gabbyy3):

"Cunosc cateva lucruri pe care nu oricine le stie. Nu stiu daca asta inseamna informatii secrete. Dar daca luna exista ce parere ai despre acest articol?
http://www.trombon.ro/sci-tech/luna-nu-exista-e-o-halucinatie-colectiva" Acest site promoveaza un "cercetator" Cosmin Beciu care este si istoric, si geograf si toate natiile. Toate articolele lor sunt descoperite de Cosmin Beciu de care nu am mai auzit pana acum. "http://www.trombon.ro/......era-roman" uite si tu... Situ-l promoveaza aberatii pentru publicitate. Hai sa mai si gandim putin...

| Kanghu a răspuns (pentru gabbyy3):

Daca au ajuns sau nu americanii pe luna, e un subiect demn de discutat. Probabil au vrut sa intimideze USSR-ul, in batalia de obtinere a suprematiei tehnologice. Dar atestari istorice despre Luna exista de foarte foarte mult timp. In plus, nu se pot face holograme atat de puternice, sau cel putin nu se puteau face pana acum cel putin 40-50 ani, asta in cazul in care noi ca oameni detinem tehnologii foarte puternice fara ca oamenii de rand sa stie iar documentele istorice sunt falsificate. La maree te-ai gandit? Daca se poate face o holograma atat de puternica incat s-o vada tot globul pamantesc, de ce nu s-ar fi "falsificat" si eclipsa din '99?

| Woodenpints91 a răspuns:

S-au scris chestii în care era vorba despre lună, înainte să apară hologramele.
O holgramă n-ar putea să facă o eclipsă.

| Noob007 a răspuns:

Nici eu nu cred ca omul a fost pe luna dar chestia cu holograma nu stiu ce sa zic. Poate fi poate nu fi numai Domnul stie.

| trolololo a răspuns (pentru KMaddieK):

De fapt au fost 12 oameni în 6 misiuni pe o perioada de 11 ani.

| trolololo a răspuns (pentru gabbyy3):

Centura Van Allen are o porțiune fără radiații. Si ei au trecut prin ea. De 6 ori în 11 ani. 12 astronauți. Deci nu au fost doar 1 data.

| Seby90 a răspuns:

Galileo a dovedit ca pamantul este rotund si se invarte in jurul soarelui cu ajutorul lunii, observand diferite eclipse si punandu-si capu la munca (nu paranoia asa cum faci tu).

Luna influenteaza mareele bineinteles, exemplul cu paharul care il dai tu se numeste forta centrifuga, si daca s-ar aplica marilor si oceanelor, ai vedea un efect tare ciudat si nu flux si reflux, toata apa s-ar aduna intr-un colt / groapa lasand jumatate sua chiar mai bine din fundul oceanului gold.

Orice corp foarte mare produce un camp gravitational in jurul lui, de aceea luna sta pe orbita si influenteaza fluxu / refluxul.

Pamant nu are cum sa se frece cu spatiul, tehnic e imposibil, in vid exista frecare 0.

Daca luna nu ar fi existat in trecut asa cum afirmi, viata pe pamant ar fi evoluat diferit, si dupa "introducerea" ei, ar fi murit absolut tot. Viata se poate adapta dar pe decursul a sute / mii de ani, nu de pe azi pe maine.

Daca luna s-ar fi adaugat in patchul 2.0 al pamantului... welll nu ar fi existat plante (ar fi fost uscate toate) iar apa s-ar fi evaporat incontinuu lasand pamantul gol.

Dovada ca luna exista este si faptul ca nu se invarte (dar am sa te las pe tine sa iti dai seama de ce este asta o dovada).

Treaba cu manualele, si cu biblia veche? Well te rog sa crezi ca dumnezeu este un unicorn roz. De ce? Asa am zis eu. Da, afirmatia ta este partial adevarat, s-au schimbat anumite lucruri in biblie si in manuale pentru ca am trecut la un alt nivel de gandire si anumite lucruri din biblie (gen dumnezeu a trimis 2 ursi sa omoare 40 copii care si-au batut joc de chelia unui badaran) ar fi influentat oamenii in indepartarea fata de credinta sau fata de ceea ce cred respectivii la momentul acela ca este gresit moral (moralitatea se schimba). Chiar si oamenii se schimba si ca lucrurile sa fie in pas cu ei, trebuie sa se schimbe si ele la randul lor.

Si cel mai important argument pe care ti-l aduc, epoca spatiala a inceput undeva la 1930-1950. Atunci au fost creati / trimis primii sateliti. Fratii wright au construit primul avion in 1901. Crezi tu ca 5 miliarde de oameni nu ar fi observat un nou obiect ceresc pe luna? Sau consideri ca civilizatia maya s-a dus in spatiu si a umflat un balon?

Draga gaby... du-te la psiholog ca suferi de paranoia. O seara buna.

| Seby90 a răspuns (pentru Seby90):

Cred ca am uitat cel mai important lucrur de mentionat, tu nu crezi primul zbor pe luna, foarte bine, nu iti cere nimeni sa o faci, dar ca sa stii si tu, de la primul zbor astronautii au lasat diferite artefacte in solul lunar, pe care daca te duci acum sa le vezi (sigur zborul pe luna nu mai prezinta nici un interes) le vei descoperi acolo.
Inclusiv "mecanismul" de aterizare al sondei spatiale.

Presupun ca nu crezi nici despre rusi ca au trimis o sonda pe venus in 1950~?

| Zatharra a răspuns:

Şi Niel Armstrong pe ce a călcat? Cine să facă o hologramă? De ce să o facă? Te-ai întrebat?

Răspuns utilizator avertizat
regis
| regis a răspuns:

Exista un argument simplu: mareele, care sunt produse de gravitatia Lunii. O holograma nu are masa, prin urmare nu are forta gravitationala si nu poate produce maree.

| Chαяtreux a răspuns:

De ce nu ar exista? Este un fenomen normal, cu influente pozitive asupra Terrei. Plus ca au fost oameni acolo.

| ciufuliiciii a răspuns:

Din pacate nu a fost nici un om pe luna vreodata, totul a fost regizat intr-un mare studio TV. Apropo ai vazit acea inregistrare de la NASA cu primul om pe luna? Daca da, atunci ti-ai fi dat seama daca e adevarat sau nu. Si da, chiar am facut geografie la scoala si tin neaparat sa-ti spun ca am invatat despre "Centura van Allen". Asta explica multe lucruri...

| Dumnezău a răspuns:

Cu verva si aplomb nihilist,inainte,mars! laughing

Apropo,desi pare caterinca omul, he's got a point.E o posibilitate bunisoara sa nu existe nimic propriu-zis. Timpul, bre, acolo-i cheia! Nu exista Timp, poate nici cei ce se raporteaza direct la el!

| Seby90 a răspuns (pentru Dumnezău):

Si totusi fara o aliniere in timp, actiunile tale nu vor avea sens, vor fi aleatorii si intr-o ordine haotica. Totodata fara timp, miscarea nu este posibila.

Si cam orice se raporteaza direct la timp in mod direct.

| gabbyy3 explică:

Extraordinar! Pana si Dumnezo', mi-a raspuns la intrebare! Va dau un sfat fratilor, e mai bine sa nu credem in existentza 'lunii', pentru ca o sa vina un timp, cand ni se va zice ca extraterestrii locuiesc pe luna. :d