...și păsările, nefiind plante, sunt animale, deci nu se pune problema de vreun "sau".
Uite intrebare populara :)
https://www.tpu.ro/......a-linkuri/
Ti-am facut o dedicatie acolo :)
Asta se invata in clasa a II-a. la scoala generala.
Tu nu ai ajuns inca acolo?
Da ce astia de a 2a stie sa scrie ca mine? Marti am test la algebra si profesoru cel nou intreaba numa prostii.
Te rog spune-mi, ultima mea dorință și curiozitate pe care o am pe TPU, ești troll sau nu?
Bine,daca tu zici.Cati ani ai?
Mai multi decat tine, iti pot garanta.
Nu mai taiati pasarile ca sunt si ele triste isi lasa puii flamanzi si apoi trasi prin tocatoare la KFC... Ce risipa.
In PL mananc la KFC.
Scuze,pe moment nu am gandit-o. PL-Polonia.
La KFC cred ca le curenteaza inainte sa le taie.
Este fiinte? Atunci noi ce suntem?
Noi suntem oameni
Bine si asta e adevarat. Dar sper ca nu glumesti ca iti marchez raspunsul ca fiind eronat
Pe bune, chiar suntem oameni, ma rog...eu unul mi-as fi dorit sa fiu extraterestru si sa plec d'aici
Noi sunte oameni si suntem si fiinte )
Si oamenii sunt animale, incadrandu-ne in definite, suntem mamifere chiar
Da.
Un animal este definit ca un organism pluricelular (are mai multe celule), heterotrof (se hraneste cu alte finte vii) si care isi capteaza hrana cu un tub digestiv.
Deci da, gainile sunt animale, si este si o pasare. O pasare este un animal tetrapod (4 membre) homeoterm (isi regleaza temp corpului) si care are PENE
Toate pasarile sunt animale, cum sunt si toate mamiferele, reptilele, amfibienii, pestii, meduzele, coralii, viermii, caracatitele, scoicile, melcii, stelele de mare, buretii de mare, etc
Ce nu e animal? Plantele nu sunt animale, ciupercile nici ele, nici bscterile, nici arheele, nici protozoarele.
Mersi pentru ca mi ai dat un raspuns bun
Găina (Gallus gallus domesticus) este o subspecie de păsări din genul Gallus, familia Phasianidae.
Daca te intereseza mai tare...
https://ro.wikipedia.org/wiki/G%C4%83in%C4%83
Ai gaini?
De ce intrebi?
De stii atatea.
Stii...oamenii mai deschid google-ul.
Bine,m-ai lamurit...
Ce.te-am dezamagit cumva?
Pai,credeam ca ai gaini. Oricum e diferenta intre gaina de pe net si cea reala.
Gaina, de fapt e si pasare, dar si animal. Pentru ca doar are aripi...nu?
In orice caz, diferenta nu-i asa mare. Pe net ori nu, tot aiea e...
Gaina de pe net e economa. Se vede ca n-ai gaini.
Eu n-am, bunicii au, dar nu vad vreo diferenta. Pe net pur si simplu explica mai pompos, mai stiintific.
Parca imi place sa vorbesc cu tine.Chiar daca pun intrebari stupide, tu nu faci pe superioara.
Oooo...taci ca rosesc...
Stiu ca glumesti, dar nu ma supar.Sunt baiat.
Scuze, dar sunt junior, nu pot sa vb inca prin sms...
Pai merge si pe skype
De la 100raspunsuri date, cred ca o sa primesti alt grad.
In primul rind... mai vrei tu! (skype)
si in al doilea rind... nu stiu... dar daca ceva iti voi scrie atunci cand voi inainta in grad, ok?
Cum vrei tu. Am o curiozitate:Esti romanca?
Siii...Ai mai fost membra TPU?
Am mai fost...da' ce?
Sunt moldoveanca.
Mi am dat eu seama ca ai mai fost membra TPU. Cel mai mult imi plac moldovencele.
Cati ani ai?
Sunt mai mare ca tine
Pyty întreabă:
blonda_suprema întreabă: