Auuuuuuuuu! Mi-ai dat head shot, ca la counter strike! Ce face? Cum? Poftim?
Cum sa gandesc ca o femeie? Pai imi dau head shot singur!
Daca ziceai si tu, gandeste ca un barbat, simte-o ca o femeie, te chemam la o bere. Cu alcool. Asa, ce sa mai zic...auzi, n-ai chef de-o limonada?
Nu-s misogin, da' cred ca daca as gandi ca cele mai multe femei, fiind constient de modul meu de gandire, cred ca m-as sinucide.Sa fim sinceri, si femeile si barbatii au, IN GENERAL, moduri de gandire superficiale si idioate.Prefer sa gandesc ca un filosof...iar de simtit,eh,as putea fi si parestezic,ca mi-ar placea ideea, mai ales ca, prin ce te-ai referit tu la "a simti", imi piere tot cheful, fiind de obicei asentimentalist.Mai bine n-am simtit deloc, dar am avea o gandire elevata, care se duce mai departe de orizonturile unde pot privi barbatul si femeia la un loc.Nu mai bine asa? Ah, vezi ca ai un fluture pe fata.
Daca e sa generalizam, ai mare dreptate.
Dar... exista totusi cativa barbati care pun suflet mai ceva ca femeile. Dupa ei n-as vrea sa ma iau. [-x
Deci! Tu auzi ce spui...Sorry vezi ce scrii? Adica ce ai vrea sa spui? Sa stii ce ai pus tu in aceasta intrebare e ILEGAL ---------DE CORECT frate
Hai ma ca sunt tare ADICA noi TPU-ul suntem Tari maaaa
iness_2185 întreabă:
Barajag întreabă:
CalinaXandra întreabă: