Daca e sa generalizam, ai mare dreptate.
Dar... exista totusi cativa barbati care pun suflet mai ceva ca femeile. Dupa ei n-as vrea sa ma iau. [-x
Nu-s misogin, da' cred ca daca as gandi ca cele mai multe femei, fiind constient de modul meu de gandire, cred ca m-as sinucide.Sa fim sinceri, si femeile si barbatii au, IN GENERAL, moduri de gandire superficiale si idioate.Prefer sa gandesc ca un filosof...iar de simtit,eh,as putea fi si parestezic,ca mi-ar placea ideea, mai ales ca, prin ce te-ai referit tu la "a simti", imi piere tot cheful, fiind de obicei asentimentalist.Mai bine n-am simtit deloc, dar am avea o gandire elevata, care se duce mai departe de orizonturile unde pot privi barbatul si femeia la un loc.Nu mai bine asa? Ah, vezi ca ai un fluture pe fata.
Auuuuuuuuu! Mi-ai dat head shot, ca la counter strike! Ce face? Cum? Poftim?
Cum sa gandesc ca o femeie? Pai imi dau head shot singur!
Daca ziceai si tu, gandeste ca un barbat, simte-o ca o femeie, te chemam la o bere. Cu alcool. Asa, ce sa mai zic...auzi, n-ai chef de-o limonada?
Deci! Tu auzi ce spui...Sorry vezi ce scrii? Adica ce ai vrea sa spui? Sa stii ce ai pus tu in aceasta intrebare e ILEGAL ---------DE CORECT frate
iness_2185 întreabă:
Barajag întreabă:
CalinaXandra întreabă: