| GreatLife a întrebat:

Gay=hetero din punct de vedere sentimental. Am dreptate?

8 răspunsuri:
| negru30 a răspuns:

Din punct de vedere sentimental gay = gay - mai multe nu imi permit sa scriu

| Ecea a răspuns:

Gay = boala psihica din toate punctele de vedere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil la tine gay inseamna ca persoana respectiva are sentimente si atractie fata de sexul opus, dar in majoritatea timpului prefera persoane de acelasi sex.N-ai dreptate!

| MindFreak a răspuns:

Da, ai dreptate. Homosexualitatea este cauzata de o mutatie genetica si nu e nicidecum o alegere sau o boala psihica asa cum de multe ori spun unii semi-retardati carora le patineaza musca pe creier.

| GreatLife explică (pentru MindFreak):

Nu e cauzata de nicio mutatie genetica, stai linistit. Intrebarea suna de fapt asa, poate n-am fost destul de clar: Sentimentele dintre doi baieti sunt la fel de puternice si romantice ca cele dintre un baiat si o fata. Corect?

| MindFreak a răspuns (pentru GreatLife):

Ok, daca afirmi cu atat convingere ca nu e nicio mutatie genetica, atunci cred ca am gresit raspunzandu-ti la intrebare si ti-am afectat astfel nemarginita-ti intelepciune. Regret sincer ca ti-am raspuns. Totusi ai putea sa te documentezi putin despre cromozomul xq28. Bine pa

| GreatLife explică (pentru MindFreak):

Pai m-am documentat de ceva vreme. Asa credeam si eu. Nu e o mutatie. E vorba de sentimente. Tot fiindca m-am documentat stiu ca la baza, toti suntem asexuali. Insinctul sexual, evident, cele heterosexual ne este intiparit in crestere. Daca ai lua un copil si l-ai izola complet, ar fi asexual. (adica fara nicio atractiem nici fata de baieti, nici de fete)

| alexandrudj93 a răspuns:

Eu cred ca da si in plus gay= boala psihica sau mai stiu eu ce este total o prostie, sa stii ca gayi pot fii mai romantici si mai pasionali decat cei " normali" cum ne place sa spunem desi si gay sunt normali dar societatea este mai anormala.