| Geanin a întrebat:

Hei imi puteti zice un aticol, film, carte despre evolutia animalelor. De la protozoare pana la om. Macar genralitati!

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Http://istoria-lumii.ucoz.com
ai tot ce vrei de la big bang pana in prezent 14 miliarde de ani de evolutie

13 răspunsuri:
| Johndoe2023 a răspuns:

Origine speciilor charles darwin

| Geanin explică (pentru RAY):

Mersi mi se pare foarte interesant, o sa imi fac timp sa ma uit la ce ma intereseaza de pe acolo.

| Mămăligă59 a răspuns:

Uita-te la asta. nu exista evolutie de la protozoare la om.
http://www.youtube.com/watch?v=U0u3-2CGOMQ#t=2100

| RAY a răspuns (pentru Mămăligă59):

Buna,am vazut clipul mari minciuni in el, in primul rand se ignora dovezile fosilele care indica o evolutie, ca de exemplu nu sa gasit mamifere ca avand 100 de milioane de ani sau altceva,apoi adn ul care confirma ca toate speciile sunt derivate din altele, cea ce a intrebat acea persoana este o mare porcarie darwin nu a spus ca o specie evolueaza intro alta specie existenta sau care a existat anterior si el vb de o adaptare care se observa cu ajutorul fosilelor,desigur evolutia nu-i ca azi esti maimuta maine caine,caini nu pot evolua in pisici din moment ce au avut acelasi stramos comun, se uita de caini, pisici noi specii create artificial, desigur o pisica nu se poate transforma in caine, dar in milioane de ani mediul poate crea multe specii diferite

| Mămăligă59 a răspuns (pentru RAY):

Frate, tu chiar nu stii ce vorbesti. teoria lui darwin spune clar ca speciile se transforma treptat unele in altele. n-o mai da tu altfel ca nici "desteptii" aceia din clip nu stiau sa raspunda, si ma indoiesc ca tu poti. iti cer un exemplu de trecere de la o specie la alta.

Rasele de caini, cate rase au aparut dintr-o singura specie, izolate ele pot deveni spcii mai tarziu, numai vb de pisici cate rase sunt in prezent

Au aparut mai multe specii, dar tu nu mi-ai dat un exemplu de trecere la o alta specie. cainii sunt tot caini, iar pisicile tot pisici. happy

Dar ce ar putea deveni?

habar n-am.
in orice caz, de aici se deduce foarte usor ca teoria evolutiei e gresita. accepta adevarul.

Nu se deduce nimic,se deduce ca voi nu intelegeti evolutia cum functioneaza,anatomic orice animal seamana indentic cu al altu ba chiar genetic suntem cu toti rude, daca ignori fosile,adn ce sa spun, cum putea crea un creator din nimic sa creeze milioane de specii si pentru ce, de ce a creat paduchii, purici, microbi, virusi etc de ce ea creat?

Ok. "noi" ăștia mai proști nu ințelegem cum e cu teoria evoluției. va lasam pe voi sa va ocupati cu chestiile astea "destepte"

Voi ignoranti care ignora totul ce are legatura cu realitatea si nu cu basmele

| Dandanache a răspuns (pentru Mămăligă59):

Sunt alte argumentele din care se poate deduce ca teoria evolutiei este gresita. Din argumentul tau se poate deduce doar ca tu nu sti ce inseamna teoria evolutiei.