Foarte mult, evident. Inchipuie-ti cum a fi sa se distruga toate instalatiile tehnologice existente in present si care s-au facut cu atata truda, pentru a lua totul de la capat. La fel si cu cladirile, infrastructura...tot. Cineva a prezis chiar ca al 4-lea razboi mondial va fi cu bâte si cu pietre.
Nu neaparat, se poate sa nu impiedice deloc, ba chiar sa grabeasca evolutia omului si a mai ales progresul tehnologic. Ultimul razboi mondial se poate zice ca a grabit progresul tehnologic.
Cui ii pasa. Oricum un mare geniu pe nume Einstein spunea ca nu este sigur cu ce o sa ne batem in cel de al 3-lea razboi mondial, dar ca in al 4-lea o sa ne batem cu bete. Din punctul meu nu conteaza evolutia noastra tehnologica atat de mult ci comuniunea afectica. Oamenii de acum 1000 de ani erau fericiti foarte multi si fara calculator.
Al 3 razboi mondial se desfasuara diferit(daca nu o fi si inceput),adica economic, psihologic, geofizic, e.t.c. nimeni nu se risca sa foloseasca arme nucleare, caci am disparea.Si oricum(trebuie sa disparem/sa plecam) cei de la N.A.S.A. chiar au de gand sa trimita niste oameni in anul 2025 spre luna sau marte care nu se vor mai intoarce, si chiar vineri sau sambata a avut loc prima testare a capsulei orion, Al. Mironov zicea ''eu cred ca pe la sfarsitul acestui sec. vor fi oameni care vor coloniza o planeta noua.