Da așa este, dar asta pentru ca se formează noi conexiuni. Pana la urma tot sistemul nervos este electric și acesta străbate tot corpul. Deci...totul este conectat și controlat printr-o rețea electrică, mai apoi urmând sa fie executat, distribuit și eliminat de o rețea sanguina. In anumite condiții (stres de exemplu) și sub anumite impulsuri de la rețeaua electrică, circuitul sanguin suferă modificări de debit. De exemplu, in cazul stresului suferit din orice motiv (frica, job, dragoste, depresie etc) arterele se îngustează, din cauza presiunii exercitata asupra lor, fluxul sanguin și, prin asta, oxigenarea creierului și a tuturor organelor devine precară... lăsând la o parte elementele nutriționale și eliminarea toxinelor. Toate se fac prin sistemul sanguin. In fine, acesta este motivul pentru care aceeași persoana care are același stil de viața (alimentație) dar suferă de depresie (stres) arată cu totul diferit.
Ce poti acum aia poti mai mult nu ai de unde. Exemplu cu ursu tau stai linistit ca nu vei alegra cu 40 de km la ora daca tu alergi de obicei cu 20. O sa alergi poate ceva mai repede dara nu mult timp,ca daca ursul ala se tot tine dupa tine fii sigur ca imediat vei obosi si ala te va hali Deci nu suntem capabili de lucruri nemaipomenite,alea is vise, apoi oamenii au trecut la SF-uri si uite asa unia ceara viseaza si se cred cu puteri. Povesti, omul meureu are tendinta sa exagereze, sa faca din tantar armasar, ca este un sambure de adevar da asa e, dara e doara un ambure in ditai povestea restul e poveste basm.Stii vorba aia minte sanatoasa in corp sanatos.Bineinteles ca creierul este sefu, el dirijeaza, coordoneaza totu, ca urmare starea capului are consecinte asupra intregului corp. Dara sa avem posibilitati, puteri ascunse nu prea cred asa ceva.Tot ce auzi is povesti, ca ala nu stiu cea facut, ca X a vazut, a profetit, ca ridicat vraja marii.
În antichitate se practica ocultismul/spiritualitatea și asta însemna folosirea puterilor creierului de care oamenii în prezent nici măcar nu sunt conștienți. Nu degeaba se spune că omul obișnuit își folosește doar 10% din creier iar să-ți folosești 100% din creier nu înseamnă nici pe departe să fii inteligent precum oamenii de știință. Chestia este că știința modernă ascunde adevărul despre spiritualitate și puterile minții.