Ce intrebare filosofica!
Vaccinul a fost descoperit de rusi dar pana sa fie lansat mai dureaza, din pacate vor mai muri multi!
Crezi ca oamenii bolnavi de coronavirus sunt folositi pentru testarea a altor medicamente/vaccinuri pentru ca s-a ivit aceasta ocazie deosebita si au acum cobai uman?
Sau care este intrebarea mai exact?
Lasa... nu conteaza, nu ai capacitatea sa intelegi intrebarea, am intrebat eu in locul gresit, e vina mea!
Da, se incearca noi metode pentru crearea vaccinului, bazate pe ADN-ul lui. Daca se reuseste va fi ceva nou. Poti cauta pe net despre asta.
Pana acum vaccinurile se bazau pe injectarea in organism a unor proteine proprii virusului, care sa duca la crearea de anticorpi.
Ce sa inteleg, ca se investesc mai multi bani in domeniul medical pentru vaccin sau ce?
Trebuia sa trecem si porcariile astea ca sa se dezvolte medicina?
Abia acum vedeti ca acel vaccin pentru care s-a facut atata scandal e apa de ploaie!
Bill Gates a spus ca pamantul este suprapopulat, indirect a spus ca trebuie ca oamenii sa moara. Perfect: apare corona virusul, mor o gramada de oameni si bam vine iar Bill Gates cu vaccinurile impotriva coronavirusului.
Stai sa afli ca oamenii au trebuit sa treaca prin cele doua razboaie mondiale ca sa se dezvolte umanitatea.
Nu știu dacă ai auzit de documentarul Pandemic pe Netflix despre pandemii și ce virusuri e posibil sa fie in viitor dar un om de știință din documentar lucra la un bacon pentru orice virus in viitor, numele lui ii Jacob Glanville. El a fost primul care l-am căutat când a apărut virusul, echipa lui a început sa caute un anitidot când coronavirus a apărut. El a declarat ca au antidotul deja, problema ii ca o sa dureze pana antidotul ii testat pe mai mulți pacienți și o sa ajungă pe piața. Ți-am adăugat interviul aici dacă înțelegi engleza.
https://youtu.be/CDBVwqNOBXY
Eu sincer cred ca o sa se facă descoperiri in domeniul medical, Jacob deja lucrează la antidotul de ți-am spus pentru viitoare virusuri. Și in general o sa fie mai multă finanțare pentru studii.
Sincer și logic nu ii benefică situația fiindcă nu merita atâtea persoane sa moara pentru dezvoltarea biologiei și medicinei, deja era progres in asta. Guvernul nu a fost curios sa investească ca fiecare țara sa fie pregătită, toate țările știau ca se poate întâmpla un virus mai mare decât ce a fost pana acum dar nu au foat curioși fiindcă știu ca oameni de acasa nu știu prea multe și o sa își vadă de viața lor zii cu zii, așa cum o fac de obicei.