| Lacrymosa a întrebat:

Cum vedeti voi moartea?
Eu o vad ca o cadere in gol spre nimic in timp ce-ti retraiesti viata care tocmai te-a parasit.
Voi ce parere aveti? big grin a, si va rog sa nu-mi raspundeti cu "moartea e trecerea spre viata vesnica", a mai auzit asta de mii de ori pana acum.

Răspuns Câştigător
| Amidepsi a răspuns:

Eu cred ca omul traieste in doua spatii:spatiul despre care credem noi ca e real, viata si somnul, a doua dimensiune.Prin moarte spiritul trece pentru totdeauna in a doua dimensiune.

10 răspunsuri:
| mihaibrasov a răspuns (pentru Amidepsi):

Esti oarecum aproape, insa mai sunt si alte dimensiuni...

| cosmin2344 a răspuns:

Orice suflet isi gaseste drumul spre casa...viata e doar o ratacire a spiritului,cautarea suprema, moartea e drumul spre casa, adevarata lui casa.intelegi?

| Amidepsi a răspuns (pentru mihaibrasov):

Care sunt celelalte dimensiuni?

| BlueDog a răspuns:

Moartea este o etapa fireasca a vietii. O imbatranire a corpului urmata de dezlipirea totala a sufletului de corp si de un transfer al sufletului din corp in lumea cealalta.

| ania a răspuns:

Ai auzit de mii de ori, ai negat de mii de ori si totusi gandul se intoarce. Poate ceva din interiorul tau iti spune ca totusi e adevarat?

| Lacrymosa explică (pentru ania):

Ania, ce sa fie adevarat? Eu am intrebat cum vedeti voi moartea! Poti sa explici mai bine raspunsul? big grin

| mihaibrasov a răspuns (pentru Amidepsi):

Http://www.vopus.org/ro/gnoza-gnosticism/cabala/originile-kabalei.html
Arborele sefirotic. Acolo sunt celelalte dimensiuni.

| ania a răspuns:

Exact cum ai scris, eu vad moartea mea ca o trecere spre viata viata vesnica sau mai degraba o continuare a vietii mele impreuna cu Dumnezeu,

| Broadband a răspuns:

Intuneric total, un drum fara intoarcere, nu nu-ti raspund cu"moartea e trecerea spre viata vesnica" pentru ca nu cred prostia asta