Daca e doar unul din vise nu se întâmpla nimic, dar daca este o premoniție nu cred ca poți face ceva sa nu se întâmple. Mie mi s-au întâmplat. Doar una inca nu dar trag speranță sa mi se întâmple exact așa cum mi s-a arătat in vis.
Visele sunt de multe ori produse de subconștient și ne ajuta sa ne cunoastem. Ex: la un party cineva arunca cu tort după mine = sunt un mare gurmand.
Visele pot fi și simbolice. Ex: apa curgătoare, păianjeni, etc. Ajuta dicționarele de vise, însă trebuie corelate și cu propria viata.
Alta categorie sunt visele premonitorii, foarte rare de regula.
Dacă ești o persoana credincioasa, poți sa te rogi ca acel lucru sa se îndepărteze de tine. Poți sa te sacrifici, făcând fapte bune. Dacă ai urat un om, sa ii arați compasiune; dacă cineva s-a îmbolnăvit din cauza ta, sa ajuți persoane bolnave; dacă ai mințit, bârfit, sa repari prin sinceritate, etc etc.
Sa încerci sa trăiești cât mai conștient, sa fii atenta la viata pe care o ai in prezent și astfel vei evita neplăcerile.
Si care e modul, daca exista?
S-a întâmplat sa o cunosc pe prietena prietenului meu, mai bine a fost o relație amoroasa. Asta mi s - a arătat în vis.