| Anothergirl22 a întrebat:

Hei, TPU! Exista un mod de a evita ca un vis de noapte sa se transpună in realitate? Adică, daca in general am vise premonitorii și știu ce-mi prevestește visul de azi noapte, pot sa fac cumva sa evit ce urmează să se întâmple, fiind anunțată de subconștient in prealabil?

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Stai cuminte, ca visele de noapte NU se traspun in realitate, raman doar vise!
Evident ca poti sa previi totul daca ai fost deja "avertizata" ce urmeaza sa se intample.

| ClaudiuTicu a răspuns:

Da, există. Eu am pățit-o c-o fată.

| Anothergirl22 explică (pentru ClaudiuTicu):

Si care e modul, daca exista?

| Anothergirl22 explică (pentru Violleta2022):

Nu se transpun ca atare, dar au o semnificație/interpretare care mi-a interferat cu realitatea mereu

| Violleta2022 a răspuns (pentru Anothergirl22):

Incearca sa fii cat poti de atenta, ca acel ceva rau sa nu se intample.

| ClaudiuTicu a răspuns (pentru Anothergirl22):

S-a întâmplat sa o cunosc pe prietena prietenului meu, mai bine a fost o relație amoroasa. Asta mi s - a arătat în vis.

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Daca e doar unul din vise nu se întâmpla nimic, dar daca este o premoniție nu cred ca poți face ceva sa nu se întâmple. Mie mi s-au întâmplat. Doar una inca nu dar trag speranță sa mi se întâmple exact așa cum mi s-a arătat in vis.

| T0T a răspuns:

Ar trebui să fie inventată o categorie numită „Misticism băbesc". Hai să votăm.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Visele sunt de multe ori produse de subconștient și ne ajuta sa ne cunoastem. Ex: la un party cineva arunca cu tort după mine = sunt un mare gurmand.
Visele pot fi și simbolice. Ex: apa curgătoare, păianjeni, etc. Ajuta dicționarele de vise, însă trebuie corelate și cu propria viata.

Alta categorie sunt visele premonitorii, foarte rare de regula.
Dacă ești o persoana credincioasa, poți sa te rogi ca acel lucru sa se îndepărteze de tine. Poți sa te sacrifici, făcând fapte bune. Dacă ai urat un om, sa ii arați compasiune; dacă cineva s-a îmbolnăvit din cauza ta, sa ajuți persoane bolnave; dacă ai mințit, bârfit, sa repari prin sinceritate, etc etc.
Sa încerci sa trăiești cât mai conștient, sa fii atenta la viata pe care o ai in prezent și astfel vei evita neplăcerile.

Întrebări similare