Stai cuminte, ca visele de noapte NU se traspun in realitate, raman doar vise!
Evident ca poti sa previi totul daca ai fost deja "avertizata" ce urmeaza sa se intample.
Nu se transpun ca atare, dar au o semnificație/interpretare care mi-a interferat cu realitatea mereu
Incearca sa fii cat poti de atenta, ca acel ceva rau sa nu se intample.
S-a întâmplat sa o cunosc pe prietena prietenului meu, mai bine a fost o relație amoroasa. Asta mi s - a arătat în vis.
Daca e doar unul din vise nu se întâmpla nimic, dar daca este o premoniție nu cred ca poți face ceva sa nu se întâmple. Mie mi s-au întâmplat. Doar una inca nu dar trag speranță sa mi se întâmple exact așa cum mi s-a arătat in vis.
Visele sunt de multe ori produse de subconștient și ne ajuta sa ne cunoastem. Ex: la un party cineva arunca cu tort după mine = sunt un mare gurmand.
Visele pot fi și simbolice. Ex: apa curgătoare, păianjeni, etc. Ajuta dicționarele de vise, însă trebuie corelate și cu propria viata.
Alta categorie sunt visele premonitorii, foarte rare de regula.
Dacă ești o persoana credincioasa, poți sa te rogi ca acel lucru sa se îndepărteze de tine. Poți sa te sacrifici, făcând fapte bune. Dacă ai urat un om, sa ii arați compasiune; dacă cineva s-a îmbolnăvit din cauza ta, sa ajuți persoane bolnave; dacă ai mințit, bârfit, sa repari prin sinceritate, etc etc.
Sa încerci sa trăiești cât mai conștient, sa fii atenta la viata pe care o ai in prezent și astfel vei evita neplăcerile.