Se petrec diferite analogii in mintea ta care iti pot produce diferite sentimente; e identic ca atunci cand observi un eveniment pe care il descrii ca fiind urat. Corpul si creierul au legatura cu realitatea de aici, nu tare sunt implicate in starea de vis iar sufletul se bucura de experienta el nu defineste un lucru asa cum oamenii o fac.
Legat de fantome e firesc sa poti interactiona cu fiinte non-fizice in vis, poti si in realitate insa inca nu suntem obisnuiti
Eu cred (nu stie nimeni exact) ca visele urite sint temerile omului. Ori despre ceva ce urmeaza a se intimpla si se teme, ori amintirea unui fapt urit petrecut. Creierul incearca sa se descarce de aceste temeri.
Personajele,simbolurile din vise sunt proiecții ale mintii subconștiente, cu ajutorul viselor mintea noastră se eliberează de stres și de emoții pe care nu putem sa le eliberam în timpul zilei.
Nu vreau sa te sperii, dar se presupune ca in afara de plasmuirea creierului, care nu ar putea functiona fara vise, exista independent de noi energii care ne incojoara, atat benefice, cat si malefice. In timpul somnului se crede ca sufletul (constiinta) se desprinde de trup si intra in legatura cu aceste energii din univers. Ele nu iti pot face rau, tu doar ai intrat pe "frecventa" lor joasa. Eu am trait o experienta astral projection si iti pot spune ca nu vorbesc doar din auzite. Sper ca te-am ajutat un pic
OmObisnuit întreabă:
AlExAlExAnDrU întreabă:
anonim_4396 întreabă: