| BATTLEGROUND a întrebat:

Hei TPU >(

Sunt socat dea dreptul >(((

Am citit acest articol apoi am vazut ca exista si videouri facute de acel jurnalist care confirma ca ceea ce a spus el este adevarat!

http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=4984

De ce nimeni nu spune nimic despre aceste lucruri?

Chiar atat este de oarba lumea in care traim?

Chiar fac liderii mondiali asa ceva?

Deci nu mai am cuvinte... Va pun aceasta intrebare pe deplin socat de ceea ce am citit si am urmarit!

Chiar nu mai inteleg... Ce scop au acele sacrificii umane si acele ritualuri satanice nebunesti? VA ROG NU IGNORATI INTREBAREA!

Răspuns Câştigător
| Theo94 a răspuns:

Alex Jones exposed rolling on the floor, trebuia sa scape de el nu?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca tu acum auzi pentru prima data de asa ceva, asta nu inseamna ca nu zice nimeni nimic. In niciun caz nu Alex Jones a facut vreo mare descoperire.
E plin internetul de povesti de felul asta. Numai pe YouTube, de exemplu, gasesti aproape 200.000 de filmulete daca scrii 'Bohemian Grove' la cautare.
Problema e ca Alex Jones nu e o persoana in care poti sa ai incredere.
Scrie 'Alex Jones exposed' pe YouTube si o sa afli mai multe despre el.

| BATTLEGROUND explică (pentru anonim_4396):

De ce nu pot avea incredere in Alex Jones? Vrei sa spui ca nu este real clipul cu cremation of care?

| Theo94 a răspuns (pentru anonim_4396):

Uite aici pe wikipedia nu numai pe site-uri de teorii ale conspiratiilor:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Bohemian_Club

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Theo94):

Stiu destule chestii despre subiectul asta, asa ca nu trebuie sa imi demonstrezi nimic. Wikipedia tot site e si oricine poate sa scrie acolo. De filmat a filmat, dar nu cu o camera ascunsa.
Ideea era ca nu Alex Jones a vorbit prima data de Bohemian Grove si ca el e altfel decat vrea sa para.

| unprietenaproape a răspuns:

Not found on this server. unde l vad si eu?

| anonimg a răspuns:

Nu zic ca nu exista asa ceva. Dar sa stii si ca exista foarte multi oameni care au o imaginatie bogata (in rau bineinteles) si vor sa cunoasca gandurile lor si alti oameni -toti daca se poate.
Chiar aici am intalnit tineri care sunt atrasi de noul curent -eu ii zic 'vampirism'-. E ceva atragator tot ce tine de misticism, ocultims si alte mistere de felul acesta.
Dar in spatele tuturor aceste lucruri se afla Satana, care are amagiri/atractii pentru multi oameni. Nu degeaba este scris: "Caci larga este poarta, lata este calea care duce la pierzare, si multi sunt cei ce intra pe ea." (Matei.7:13)
Te sfatuiesc ca niciodata sa nu mai intrii pe site-uri de felul acesta; caci numai Dumnezeu cunoaste cate rele se fac pe lume. El le poate suporta, dar noi nu. Totusi, sa avem incredere in El. "Caci toti trebuie sa ne infatisam inaintea scaunului de judecata al lui Hristos, pentru ca fiecare sa-si primeasca rasplata dupa binele sau raul pe care-l va fi facut cand traia in trup." (2Corinteni.5:10)
Dumnezeu a hotarat: "Caci nu este nimic ascuns care nu va fi descoperit si nimic tainuit care nu va iesi la lumina." (Marcu.4:22) Tu cauta sa fii mantuit. Cauta sa ai o relatie buna cu Dumnezeu ca sa fii mantuit, si ca in ziua judecatii sa nu te numeri printre cei condamnati.
"Adevarat, adevarat va spun ca cine asculta cuvintele Mele si crede in Cel ce M-a trimis are viata vesnica si nu vine la judecata, ci a trecut din moarte la viata." (Ioan.5:24)