Habar nu am, chiar nu știu ce aș putea răspunde eu. Bănuiesc că că primul care a fost în istoria evoluționară. Oul, primul, clar. Formă alungită și asimetrică cu o coajă tare a apărut cu mult înainte ca păsările să se separe din dinozauri acum aproximativ 100-150 milioane de ani.
Avicola!
E a mia oara cand vad intrebarea asta! O sa le propun adminilor un program care s-o elimine automat de pe site, ca nu mai pot! E deja spam.
Cui îi pasă, omleta și carnea de găină e la fel de bună și dacă nu știu care a fost primul.
Pai prima data a fost omul si dupa aia copilul, deci Gaina si dupa aia Oul. Logic nu?
In intrebare este specificat ce fel de ou? Nu.Deci raspunsul cu dinozaurii este valabil.
Http://people.eku.edu/ritchisong/554images/nature-archaeopteryx.jpg
La inceput zici "Habar nu am, chiar nu stiu ce as raspunde", iar mai apoi spui "Oul, primul, clar"; deci, nu numai ca stii, dar stii clar. Ori stii, ori nu stii?
Asta e o intrebare fara un raspuns concret, deci o dau la plesneala. Cocosul a fost prima data.
Pe Oul il stiu dintr-a 4-a, avea cele mai penale tricouri cu scrisuri gen "Sparkless for You", "Show you sweet me" si chinezarii d'astea din targ, cumparate de maica-sa cu blugi mulati (traia ofticata pentru ca n-a iesit fata saraca), a venit si cu o rochie de cateva ori pana l-am mai agitat noi putin, ca ajungea "Floricica" pana la urma. Pe Găina am luat-o dintr-un club mai demult, parca nu mai vasuse. in fine. Deci asa sta treaba, tu in ce ordine ii stii?
frumusica01 întreabă: