| xTheCristalls a întrebat:

Heii TPU!
Va rog sa nu ma faceti nebuna din cauza asta, Ok?
Deci cam de 2 Saptamani, La mine acasa s eintampla lucruri ciudate, De Exemplu Noaptea aud sunete Bizare, si nu este nimeni in casa in afara de mine si mama, iar mama dupa ora 11 doarme de rupe patul, iar sunetele se aud pe la 00:00, 01:00 si ore de acest gen sau cand sunt in baie ma uit intr-o spartura din cada si ma cutremur pur si simplu, se misca caramizile e acolo ori apa incepe sa picure seara la o anumita ora si dimineata tot la o anumita ora
Problemele au inceput acum 13 - 14 zile cand am primit un mesaj legat de Teressa Fildago, si mi-a zis sa il trimit numai la 20 de persoane iar eu l-am trimis la toata lista mea.Oar sa fie din cauza asta?
Pentru ca de 12 Ani de cand stau in aceasta casa..nu s-a intamplat nimic pana acum.
Va rog mult, Ajutor, Sfaturi, Orice ajutor e bine venit.

Răspuns Câştigător
| eLPySum a răspuns:

Esti naiva si usor de manipulat. De obicei acest tip de mesaje contin "chestii" subliminale.
Este posibil ca tu sa nu fi auzit inainte aceste "scurgeri" deoarece mintea omului ne se axeaza de obicei pe lucruri inutile. Odata ce tu ai citi acel mesaj, ti s-a indus o anumita frica psihologica iar in mintea ta s-a produs un fel de dezorndine. Din cauza aceasta, "creeeerasul" tau nu mai stie ce sa creada, intra in panica, si asimileaza "fricii" cel mai mic element auzit. Deci incepi sa dai importanta lucurilor inutile.
Iti dau un sfat, sper sa mearga. Ca sa iti invingi frica, trebuie sa ii faci fata!
Adica, noaptea, cand auzi aceste lucruri, te dai jos din pat, aprinzi lumina si iti spui : " Sunt o persoana puternica, rezistibila, nimeni si nimic nu imi poate face rau! Numai eu exist acum, in acest moment, aici, in realitate! "
Faci o cruce mare, te duci si te culci linistita, repetandu-ti asta pana ce adormi.
Sper ca te-am ajutat si sper sa mearga aceasta metoda.

14 răspunsuri:
| Mariya5 a răspuns:

Esti putin paranoica.Te asigur ca mesajele alea nu iti influenteaza viata DELOC! In plus cred ca ai probleme cu scurgerile si canalizarile din casatongue vorbesc foarte serios.Sincer nu cred ca e nimic paranormal in + e normal sa mai scartaie cate cevawinking

| lolium a răspuns:

Cred ca totul e doar in imaginatia ta....de cand ai trimis acel mesaj ai inceput sa simti o frica nejustificata iar teama asta te face sa vezi lucruri care nu exista. Mesajele nu au omorat pe nimeni si nici nu fac sa apara fantome la tine in casatongue..ca sa te convingi ca ceea ce iti spun e adevarat, trezeste-o intr-o noapte pe mama ta si spune-i sa vina cu tine la baie. aprinde lumina si ai sa vezi ca acolo nu e nimic big grin

| 1Mihai1 a răspuns:

Sigur nu e de la mesaj.

| Adrianetc a răspuns:

Se numeste auto-sugestie, esti cam emotiva, nu este nimic, ti se pare tie pentru ca te concentrezi pe ele, insa faptul ca pot exista "spirite " adica duhuri rele. nu este exclus.

| Flav a răspuns:

Daca nu dai delete la intrebare, diseara o sa auzi un tipat de lup.

| Hombre a răspuns:

Mda e incurcata treaba dar o descurcam, ai draci in cap. Atentie, te duci la miezul nopti la biserica si o ocolesti de trei ori in patru labe, bagi o suta de matanii pe fiecare zi, spui tatal nostru de 50 de ori, toate acestea timp de o saptamana, daca nu se rezolva bagam suplimente, succes.

| AndBog a răspuns (pentru Hombre):

laughing))))))))criminal

| k1fighter a răspuns:

Temerile tale nu sunt de la mesajul acela.Pe baza stresului(de la scoala probabil, sau ore putine de somn) apar aceste simptome.Cand o sa ti se mai intample chestia asta gandeste-te ca totul este doar in mintea ta si ca nu este adevarat.Succeswinking

| shadovv a răspuns:

De ce faci asta?

| BeastMaster a răspuns (pentru Hombre):

Sadic...Imi place cum gandesti dar sa nu uitam si de statul o saptamana intr-o lada de lemn plina cu tamaie.

| Hombre a răspuns (pentru BeastMaster):

Am practica facuta cu calugarul de la Tanacu, vrei si o exocizare?

| Zazu a răspuns:

Categoria asta ar trebui sa poarte alt nume; Stiinta si Gauri Negre.

| harciog a răspuns:

Stiu ca ceva exista, dar nu le stiu explicatia.De multe ori se aude in perete la casa la tara unele batai asemanatoare ceasornicului chiar daca nu era nici un ceas in camera pentru ca nu-mi plac, nici ceasurile nici frigiderele. Vreau liniste totala.Problema este ca oamenilor batrini li se pare o normalitate banala;-Eh, e ceasul casei, fiecare casa il are.Acum daca nu l-as fi auzit, dar il aud, si-l aude orice om care e acolo cu mine.