| Everybodyy a întrebat:

Hey TPU:*! Nu stiu daca ati observat dar in noaptea aceasta (05.05.2012 - 06.05. 2012 ) luna este foarte mare. si a spus la stiri ca la ora 6 dimineata zilei 6.05. 2012 va fi cea mai mare luna din ultimi 60 de ani... Oare o sa se intample ceva worried stiu ca mereu cand este luna mare se intampla ceva. De ex ultima oara cand a fost asa de mare si de plina si de stralucitoare a fost anul trecut iar a 2 zi dupa asta a fost cutremulul acela in Japonia si acum cativa ani a fost un uragan in Australia si tot asa... Oare si de data asta o sa se intample ceva? straight face

9 răspunsuri:
| frikk a răspuns:

Pfaaaaa asta mi te preocupa pe tine la ora asta?rolling on the floor)))))rolling on the floor))))) mai priveste mult luna si o sa mi te transformi in varcolac rolling on the floor)))))))))))) ca apoi sa vii la mine sa ma apuci de un coi rolling on the floor)))

| Laura a răspuns:

Tu gândești? Luna nu își modifică mărimea.

| Wehrmacht a răspuns (pentru Laura):

Este chiar asa greu de inteles? Vroia sa spuna ca luna arata mai mare.SI eu am vazut asta.Nu era alba si se vedea mai mare ca de obicei.

| BeyondTheMusic a răspuns:

Nu e mare! E doar aproape. e ora 05:02. pff. Bafta laughing (XD)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru frikk):

Tu chiar razi sau iti place sa faci exces de emoticoane laughing

| SentimentalConsil a răspuns:

Uite d'aia se panicheaza lumea, din cauza unora ca tine, ce te faci daca aude bunica-ta? stim ca persoanele in varsta dau din clanta pe la toate vecinile, bagi in sperieti o juma' de cartier? acum ce vrea Dumnezeu, daca e sa vina vreun cutremur ti-e ca daca dormi nu te baga in seama?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cutremurul ala a fost cam cu o saptamana inainte ca luna sa fie asa aproape.

| frikk a răspuns (pentru anonim_4396):

Lomeeeeee Mai traiti? eu unu acum m-am trezit si sunt fresh
yes love strucklove strucklove struck
MauiStatues PS: amandoua imi plac si sa ma rad si sa fac exes')alceva?rolling on the floor)

| frikk a răspuns (pentru frikk):

Aaaaa. am uitat sa MENTIONEZ : ma rad doar la lucrurile care nu mi se par INTERESANTE sa zic asa love strucklove strucklove struck