| MountainRiver a întrebat:

Homeopatia.

Despre homeopatie ce-mi puteți spune?
E pe bune așa cum spun gurile magice sau e doar o făcătorie?! happy

Merită să dăm bani pe așa ceva?!
Vorbeam zilele trecute cu o prietenă și povestindu-mi despre viața ei, mi-a zis că ea a fost la un medic homeopat și că ba chiar i-a prescris plante otrăvitoare ca și tratament. happy
Apoi mi-a povestit că tratamentul i l-a prescris pe baza personalității ei, dar și al viselor ei.
Să cred așa ceva? happy
Parcă un pic mi-a activat toate credințele mele mai bizare despre Univers și o parte din mine ar dori să creadă în așa ceva și mă gândeam să mă duc și eu cu problema mea pentru Bulimie, poate măcar acolo mai găsesc un remediu, dar parcă altă parte din mine, mai sceptică nu vrea să creadă.

Voi ce credeți despre această nouă abordare de tratament miraculoasă?! happy
Merită să-ți dai banii pe așa ceva? happy

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"homeopatie... eu cu problema mea pentru Bulimie...Voi ce credeți"

pentru așa ceva, poți incerca. Nu ai ce pierde și in plus, poate și reușești

| MountainRiver explică (pentru sierra1):

Tu sigur ești Sierra?! laughing)

| KovacsB a răspuns:

In Homeopatie se transmite doar informatia,din punct de vedere chimic concentratia este infima incat nu are niciun efect,chiar otrava sa fie.
Nu trebuie sa consumi cafea, ciocolata, condimente, alcool, tigari etc deoarece nu functioneaza.

Bula
| Bula a răspuns:

Homeopatia se bazeaza pe modalitati de tratamente traditionale, folosite dupa experienta traditionala al Omenirii.
Medicamentele de ziua de azi sunt bazate majoritar pe unele substante extrase din plantele (medicale) folosite timp de secole si milenii, dar deseori reactiile adverse apar din cauza substantelor complementare (de exemplu, vitaminele se gasesc in anumite plante, dar in care sunt mai multe combinate).