E plin internetul de horoscop. Să facem noi un efort pentru tine? Intră și caută tu.
Eram obsedantă de horoscop înainte. Dimineața, seara, oricând se dădea la TV mă uitam și căutam in plus și pe diferite site-uri. Acum am ajuns la concluzia ca e o abureală mai mare decât sunt eu de inaltime. Nu ai cum să-ți ghicești in stele. Nu reprezintă nimic ce te-ar putea influența destinul. Cred ca ai multe alte lucruri mai importante pe care ar trebui sa îți irosești timpul. Un răspuns sigur nu se poate da la aceasta întrebare.
Iti spun horoscopu meu de azi si ce s-a intamplat de fapt.
Horoscopul:
"Gasiti solutii originale pentru problemele de la locul de munca, dar sa nu va asteptati la aprecieri din partea colegilor!
Dupa-amiaza s-ar putea ca o persoana mai in varsta sa va faca tot felul de reprosuri. Eastrolog.ro va recomanda sa nu va lasati provocat."
Ce s-a intamplat de fapt?
La locul de munca am stat degeaba toata ziua, am ajuns acasa si m-am uitat la anime pana acum. Nu mi-a facut nimeni nici un repros.
Edit:
"Sunteti comunicativ si aveti ocazia sa va imprieteniti cu o persoana deosebita. Eastrolog.ro va semnaleaza ca nu este exclus ca aceasta relatie sa conduca la o casatorie." - 7 Feb.
Va invit la nunta.
Balanța azi: te trezești fără șosete în picioare și îți pierzi toată dimineața căutându-le. Stai la muncă peste program pentru că ai ajuns târziu la serviciu din cauza șosetelor.
Balanța mâine: Ziua pare promițătoare pentru nativul horoscopului; își găsește șosetele. La muncă tot de rahat e.
iloveunicorns întreabă: