| greenmile00 a întrebat:

Http://eusautu.blogspot.com/2011/12/buna.html

o voce, si atat.

Astept pareri... daca tot e cu filosofeala :P

12 răspunsuri:
| AlxMro a răspuns:

Cred ca se poate aborda din mai multe domenii ceea ce ai scris tu. Poate fi legat si de viata anterioara? ceea ce ma face sa intreb asta "Ai spus ca ma iubesti... eu te iubesc pe tine?
- Asa ai spus candva. " Si totusi dintr-un alt punct de vedere o putem reprezenta pe "Raluca" ca un prieten imaginar insa, discutia este mult prea complexa pentru a fi dezvoltata doar de cel ce-si imagineaza.Deci ma intreb si eu "sa existe oare un fir al iubirii dincolo de moarte? " sau in ciuda spuselor mele de mai sus sa fie doar imaginatia lui "Marian" ce tanjeste dupa iubire?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Meamă, dialoguri d-astea cu voci imaginare, cu tentă pseudo-filosofică, făceam si eu pe la 16 ani. N-o spun cu răutate, dar, dacă ai o vârstă, experiență într-ale scrisului, și ai rămas tot în stadiul ăsta, eu zic să treci la altceva. Poezie, poate?

| shadovv a răspuns:

Interesant dar dupa parerea mea cand abordezi idei ce tin de acest domeniu al scopului, acest sens metafizic, nu cred ca dialogul este prea util. El da o tenta de actiune, de viteza care este suparatoare. Partea de final despre fiinta iubita... hmmm... cam superficiala. Textul e prea grabit.

Aceasta este parerea mea si reprezinta o critica constructiva. Am enumerat lipsurile. Plusurile ar fi bine sa ti le stii deja.

NOname
| NOname a răspuns:

Cel mai mult mi-a plăcut finalul...sau popasul, așa îl simt.
A meritat să ajung la el...

Frumoasă poveste. Copilăroasă, dar frumoasă. Însă n-am asociat-o deloc cu moartea, ci cu "foaie verde de albastru" (o, nu, nici nu e nevoie să înțelegi)...

Felicitări și aștept continuarea.

| greenmile00 explică (pentru AlxMro):

O schimbare de roluri... ce se petrece pe parcursul mai multor etape de constientizare. Adevarul e ca articolul in sine capata o alta infatisare in momentul in care le citesti si pe celelalte. Blogul incearca sa creeze o imagine de ansamblu, nu doar per articol, ci per general. Si e inca la inceput happy

| greenmile00 explică (pentru anonim_4396):

Este si poezie pe undeva, dar nu pe blogul cu pricina happy
O idee cu substraturi poate fi compusa si la 70 de ani, atat timp cat e facuta din pura psiune, fara o incercare bine definita de a demonstra ceva, nu cred ca trebuie apreciata dupa varsta celui ce o exprima.

| greenmile00 explică (pentru shadovv):

Dialogul este doar o parte componenta a unui intreg. O etapa in evolutie, si pe viitor voi crea imaginea unei evolutii pe baza alegerilor facute de el... dar total independente de el.

| greenmile00 explică (pentru NOname):

Hmmm, orice ai spune, m-ai facut curios cu "foaie verde de albastru" big grin, nu de alta, dar stiam de Frunza verde de albastru happy parca de Nichita Stanescu, daca nu ma insel.

Si cu siguranta va aparea si continuarea... asa cum am spus mai sus, intr-un final blogul va fi un intreg. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru greenmile00):

Invocarea vârstei are un rol secundar, în ce-am spus eu. Problema e că nici substratul nu e așa de adânc, și aduce a spirit de novice. Pe mine, personal, nu m-au impresionat nici fondul, dar nici forma. Dacă ești la început, nu e rău, dar, dacă scrii de ceva vreme, și ăsta e stadiul la care ai ajuns, după experiența acumulată și stilul cizelat și format, nu cred că ăsta e tocmai arealul propice pentru tine. Din ce văd și simt la tine, cred că te-ai descurca mai bine în zona lirică, asta cu muncă.

E o pasiune, o fac in timpul liber. Nu caut o cariera in domeniu happy Doar imi face placere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru greenmile00):

Am înțeles. Oricum, nici nu se poate vorbi de o carieră în poezie, eseistică sau beletristică, decât dacă nu te cheamă cumva Stephenie Meyer.

Cu perseverenta si putin noroc, cred ca poti face cariera in orice domeniu happy bine, in orice domeniu spre care ai si o cat de mica inclinatie, evident happy