| Lizzu a întrebat:

Http://www.lovendal.net/......redem-noi/

Ce spuneti despre asta?

29 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Omul ala are grave probleme mentale, sufera de paranoia, face afirmati fara dovezi, propaganda religioasa etc
cum naiba sa fie iluzi galaxiile, ele sunt al naibi de reale si au fost acolo si cand eram in epoca de piatra si acum tot acolo sunt desigur in expansiune

| Lizzu explică (pentru RAY):

Dar spune ca este teoria unui astronom francez...

| RAY a răspuns (pentru Lizzu):

Ala era beat sau orb

laughing

| RAY a răspuns (pentru Lizzu):

Eu ma culc nb

| Mădă0611 a răspuns:

Sa zicem ca e asa, in atatia ani n-a observat nimeni ca 2 stele explodeaza in acelasi timp, sau ca exista 2 nebuloase identice? Stiu ca distanta face ca lumina sa ajunga mai devreme sau mai tarziu, dar daca o galaxie are 50 de galaxii fantoma, nu s-au nimerit 2 la aceeasi distanta de noi?

Nb happy

| Lizzu explică (pentru Mădă0611):

Bune intrebari... inca li se cauta raspunsul.
Oricum interesanta teorie.
Dar ma gandeam, daca totul e ca o cutiuta, in afara acelei cutiute oare ce e? happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oricum, fie mare fie mic, universul e finit, atata vreme cat se intinde (se mareste) pe ceva. Intrebarea "pe ce se intinde universul?" da batai de cap multor oameni de stiinta.

| Mădă0611 a răspuns (pentru Lizzu):

Alte cutiute. Cica ar exista multe (uni)versuri, si cica2, daca nu crezi ce zice nenea, esti ignorant. Pai oi fi, dar daca nu am posibilitatea sa cercetez singura, trebuie sa iau informatiile altora, unele sa le analizez, altele sa le cred. Daca un singur om s-a gandit ca Universul e mic, si ceilalti nu, mai ales ca isi doresc sa cunoasca adevarul, oare pe cine sa cred?

NOname
| NOname a răspuns:

Universul este fascinant, iar aici se poate observa cât de relativ este mare-mic:
http://youtu.be/MLoN4MNv90A

De multe ori mă întreb dacă nu cumva şi Universul este tot doar un fel de moleculă într-un alt întreg în alt întreg...
Poate Universul nostru de fapt este atât de mic, în comparaţie cu altceva, încât mintea umană nici nu o poate concepe (nu că ar fi ceva surprinzător).
Dar nu sunt decât nişte teorii (fără fondament), la fel ca şi articolul prezentat de tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru NOname):

Stii cum se spune ca daca tai ceva in doua si dupa aia tot tai ce ramane pana la infinit, tot ar ramane ceva. E la fel si in sens invers. De ce n-ar fi?

NOname
| NOname a răspuns (pentru anonim_4396):

Exact. De ce nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru NOname):

Pentru ca nu le-a iesit calculul. Se aduna prea multe erori si nu pot trece de limita lui Planck. De asta happy.

| relian a răspuns:

Lovendal asta arunca cu noroi in toti cei care nu sint de acord cu el, face propaganda religioasa, daca cumva spui ceva impotriva gata te blocheaza, uraste pe americani fara absolutnici un motiv, doar pe baza ca aia au si el nu sau Romania nu are si chestii de genul asta.Cauta prilej din orice sa iasa el in evidenta, pentru eltoti sint prosti si asa mai departe daca nu-i sustii pctul lui de vedere.Doar el vede lucrurile bine, altii nu, decit daca zice ca si el.Vede in orice o conspiratie, chiar si cind merge la baie cineva si ceva il asculta si lista poate continua.Aduce in discutie numai balarii de informatii si alea luate de pe alte siteuri, nimic care sa vina de la el.Cu alte cuvinte el are un site pe care copie info de altundeva si aia e tot,la care face el un fel de comenatriu la urma folosind cuvinte de genul:de ce naiba.ce mama dracu, timpiti, idioti si etc.Tu daca cumva comentezi si folosesti un astfel de cuvint gata te si taxeaza, doar el are dreptul sa faca si sa spuna orice, dupa cum sa expriamt este sitele lui si face ce doreste.Deci asta spune multe despre acest Lovendal numarul 0 in teorii si conspiratii.Cam asta am de spus la adresa acestui individ.

| WhatheWow a răspuns:

Pentru mine acest site nu are nici o credibilitate, eventual să mă minunez de imaginația bogată, extrapolările acestui om și setea lui față de subiectele care lasă loc de interpretări.
Cât despre Univers, eu mi-am făcut o imagine de ansamblu și nu există teorii care să o schimbe radical. Un lucru cert e faptul că nu-i putem vedea marginile iar forma lui chiar nu mă interesează. Nu vom ajunge niciodată să trecem fizic nici dincolo de granițele sistemului nostru solar. Privim cu ochii prin intermediul telescoapelor, neputincioși, la spectacolul oferit de Univers și doar cu asta vom rămâne; imagini ale căror protagoniști nici nu suntem siguri că mai există în momentul în care noi îl urmărim.
Te pup!

| Inferno a răspuns:

Un singur cuvant : Lovendal
Asta cred ca spune tot.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Einstein şi înşelătoriile sale"
Pe stanga, pandative, bannere cu tarot si "afla daca iti vei gasi un loc de munca." Ai supravietuit acolo sau...bagam un plugusor cu clopotnite de biserica?

| Lizzu explică (pentru anonim_4396):

Da, ai dreptate, este finit, trebuie sa fie pe undeva finit.
Si pe ce se intinde oare? asta nu vom afla vreodata.

| Lizzu explică (pentru NOname):

Asa e, teorii fara fond.
Superb video, mersi. Si tind sa cred ca tine, ca este atat de mic in comparatie cu altceva, posibil ceva in care se afla.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Lizzu):

Habar n-am, dar oricum teoria Big Bang-ului din nimic se transforma in teoria Big Bang-ului din ceva. Asta inseamna ca exista ceva=exista miscare=exista timp (asa cum il stim noi, ca el oricum nu exista). Deci s-a mers pe o pista gresita=calcule gresite. sad.

| Lizzu explică (pentru anonim_4396):

Da.oricum omenirea nu dispune de vocabularul potrivit pentru a expune si a explica in profunzime ceea ce se intampla cu adevarat sau ce s-a intamplat la un moment dat.

Adevarul cred ca ne este inca la ani lumina departarehee hee

| suffarstar a răspuns:

Eu un site de conspiratii.Adica se pune problema "Poate ca? " Eu cred ca e orice posibil.Am mai auzit undeva ca universul e, de fapt ca o sfera.El nu e infinit, daca mergi prea mult intr-o parte te intorci prin cealalta.Adica exact precum Pamantul. Teorii sunt multe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru suffarstar):

M-am uitat pe site si doar expune teorii aflate pe alte site.

| Themis a răspuns:

Nu pot să cred că mai există persoane care incă citesc blogul acela stupid.

| suffarstar a răspuns (pentru anonim_4396):

Pe lovendal.net? Spune si ce afla de pe alte site-uri dar spune si unele chestii personale.Iti dai seama ca nu a calculat el toate consipiratiile de acolo, ar fi prea de tot sa faca atatea expiremete si sa faca atatea deductii de unul singur.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru suffarstar):

Eh nu face, doar expune teorii. Oricum nu ma prea dau in vant dupa acel site.

| Lizzu explică (pentru Themis):

Da,il mai citesc din cand in cand pentru ca unele teorii mi se par interesante, oricum sunt teorii ale altor oameni, nu ale lui, dar isi expune cateodata si ideile proprii...

Oricum nu ma bag sa comentez pe acolo, doar citesc si vad ce mai e expus...

| suffarstar a răspuns (pentru Themis):

Nu e blog.e site de conspiratii si da, are multe prostii.