anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Iesi in pijamale ca sa mergi la magazin?
Ce-i atat de naspa in a iesi in pijamale ca sa iei nu stiu ce de la magazinul din coltul blocului?(mai ales cand de abia te trezesti)

18 răspunsuri:
| Uvox a răspuns:

Nu, nu ies.
Acum nu e nimic nașpa doar ca lume nu stie in ce bloc stai. Poate doar daca magazinul de la colț este de fapt la 5 blocuri distanta.
În rest e ok zic eu.
?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Uvox):

Nu atat de departe, la parterul blocului sau la parterul blocului vecin

| LPCTSTR a răspuns:

Nimic ne-anormal.

| gheorghe699 a răspuns:

Nu!

| Începătorul988 a răspuns:

Nimic. Eu uneori ies fara tricou pe mine cand ma duc la magazin, masina, etc.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Pijamaua mea este aceea lasata de mama natura; asa ca ma tem sa nu se stranga toate divele la usa mea, la intoarcerea de la cumparaturi. rolling on the floor

| Lioana a răspuns:

In pijama nu ies nici macar pana la cutia poștală. Daca am musafiri nici macar din camera nu ies pana nu ma imbrac.
Trebuie sa am o imagine decenta in fata oamenilor.
Asa ceva n-am vazut la nimeni. Mi s-ar parea ciudat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

Ok deci trebuia sa spun pijama _sintetica_ pentru a nu se intelege ciudat
tss poate chiar trebuia sa spun _pijama_ facuta din poliester, acrilu etc dar imi dau seama ca te gandisi ceva ca sa raspunzi asa

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Lioana):

Hm, da dar e putin cam mult sa iti schimbi hainele, cum zisei cand de abia te trezesti si iti dai seama ca nu mai ai, nu stiu, hartie igienica de exemplu si cand magazinul e la parterul blocului sau in blocul vecin... nu ia mai mult de 2 minute si mna ca nu iesi ca sa fi imbracat in niciun fel ci iesi ca sa iti iei ce ai nevoie.
Nu iesi pentru altii, nu te imbraci intr-un fel pentru altii, nu iei hartie igienica pentru altii.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru anonim_4396):

Dar faci asta cu mare atentie, mai ales daca ai tuse convulsiva si diaree in simultan.winking rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

_Statutul de membru junior nu permite să evaluezi răspunsuri! _ junior pe viata

| ForeverAlone97 a răspuns (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

Esti de o prostie rara

| Lioana a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu e mult sa te imbraci inainte de a iesi din casa. E mult sa iesi din casă pentru o hartie igienica cand puteai sa o inlocuiesti cu ceva (servetele de exemplu) sau sa faci un dus dupa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Lioana):

Cat inlocuiam cu servetele, cat fac dus, cat ma imbrac
ma si intorc de la magazin da mna

| Adry05 a răspuns:

Nu, nu pot, mereu ma schimb.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu

| aXy99 a răspuns:

Nu.

| anamariarot a răspuns:

Da, eu am fost în pijamale. Nu văd nicio problemă în asta atât timp cât sunt curate și nu-s rupte-n coor