Niciodata nimeni nu o sa spuna: da frate la 659.958.476,65 ani lumina fata de pamant se termina universu
1 la mana universu e intro continua dilatare
2 la mana daca acolo se termina. e un zid nu? ok si dupa zidu ala ce e?
deci niciodata nu vei sti raspunsu la aceasta intrebare succes!
Unde vrei tu
glumesc desigur.Nu se stie unde se termina, dar fi linistita, cu siguranta ai loc sa te destinzi unde vrei u in universul asta.
Praf si gaze...
Stele, asteroizi, comete, sateliti, planete, etc.
Nicaieri,daca admiti ca e infinit, daca nu are un loc.â unde se termina.
Ambele concepte sunt la fel de greu de inteles.
Unde incepe reveria si fantezia, acolo se termina orice nu apartine de ele.Sfidatoare...senzatiile astea doua,dar, indubitabil, inaltatoare.N-ai cum le incadra drept senzatii apartinand lumii, sunt detasate de acestea, odata cu cel ce le incearca.
Cred ca lumea o sa se termine pentru ca o sa ne autodistrugem prin razvoaie si boli.
Şi eu mi-am pus această întrebare acum multă vreme. Cel mai frumos răspuns l-am primit din partea mamei : acolo unde se termină imaginaţia ta.
Universul e contruit in asa fel incat sa nu fie nici infinit si nici finit. Puneti problema ca universul se afla intr-un spatiu ce are mai mult decat 3 dimenisuni(decat percepe omul).E ca si cum noi am perecepe universul ca o linie infinta (1D) pe cand el este un cerc (o linie infinita curbata suprapusa 2D).