| Gimmy97 a întrebat:

Imi puteti spune cateva trucuri psihologice, prin care pot sa-mi dau seama la ce se gandeste cineva, sau daca minte sau nu?

Răspuns Câştigător
| RazOl17 a răspuns:

Să acorde o atenție la expresii micro. Microexpresii sunt expresii faciale în fața unei persoane pentru o fracțiune de secundă și care dezvăluie emoția reală se află mai jos. Unii oameni în mod natural de captare, dar aproape oricine poate dezvolta capacitatea de a detecta și interpreta aceste expresii micro.
În mod normal, o persoană care se află, expresii micro reflectă neliniștea lor, care apare ca sprâncenele ridicate spre centrul frunții, ceea ce provoacă pielea încrețirea acest domeniu.

A se vedea, în cazul în care persoana atinge nasul sau gura lor acoperite. Oamenii ating adesea nasul mai des atunci cand mint mult mai puțin atunci când spune adevărul. [1] Acest lucru se datorează faptului că crește adrenalina și, la atingerea capilarelor din nas, provocând mâncărimi. [2] [3] În mod similar, care se intinde de multe ori acoperă în mod inconștient gura sau pune mâinile în apropierea gurii, ca și în cazul în care pentru a acoperi minciunile, spune el. În cazul în care gura sau buzele Pucker, puteți indica, de asemenea, stres emoțional


3
Uită-te la ochii lui și modul în care se mișcă. Se poate determina dacă o persoană își amintește ceva adevărat sau dacă este de a face cu doar uita la ochii tăi. Atunci când detaliile reale sunt amintite, ochii tind să se mute la stânga în cazul în care persoana este dreptaci. Atunci când cineva inventează o poveste cu mâna dreaptă, ochii muta spre dreapta. În cazul în care persoana este stângaci, este exact opusul. De asemenea, oamenii tind să clipească mai repede atunci când spun o minciună. Un alt semn de minciună poate fi frecarea ochii lor, dar mai mult la bărbați decât la femei. [1]
Uită-te la pleoapele ei. Pleoapele sunt de obicei închise mai mult decât normal pentru o pâlpâire comună în cazul în care persoana nu este de acord cu ceea ce se spune. [4] Cu toate acestea, acest lucru poate fi temporar, deci ar trebui să știe în avans modul în care persoana clipește pentru a face o comparație corectă. Dacă mâinile sau degetele în apropierea ochilor, acesta poate fi un semn că încearcă "să nu vadă" adevărul. [4]
Fii atent pentru a evalua veridicitatea cuiva doar pe baza mișcării ochilor. Studii științifice recente au pus la îndoială dacă să se uite într-o anumită direcție se poate stabili dacă sunt sau nu minciuni. [6] [7] Mulți oameni de știință cred că direcția vizuală nu este o precizie de semnal foarte fiabil, potrivit statisticilor.

Nu cred că contactul vizual (sau lipsa acesteia) este singurul semn de veridicitate. Contrar a ceea ce se crede, un mincinos nu evită întotdeauna contactul cu ochii. [1] Oamenii încalcă de obicei contactul vizual atunci când vrem să ne amintim ceva, și ne uităm la un obiect static și care ne ajută să ne concentrăm. In plus, mincinoșii ar putea dori să păstreze contactul cu ochii să pară mai sincer. Această tehnică poate fi pusă în practică pentru a evita obținerea nervos și, prin urmare, "dovedi" că spune adevărul.
De fapt, se arată că unii mincinoși încearcă să compenseze această credință populară menținerea unui contact vizual mai mare. [4] Prin urmare, folositi contactul vizual ca un indicator general atunci când persoana se află sub presiune emoțională să vă întreb ceva incriminator. [4]

9 răspunsuri:
| Ara997 a răspuns:

Minciuna se verifica usor : cand persoana respectiva, in timp ce-o spune, duce mana la nas, nu sustine privirea ( tu uitandu-te direct si clar in ochii lui fara a intimida). apoi poti pune intrebari inverse sau pe langa intrebarea propriuzisa- evitand sa fi insistent sau acuzator deci ca din intamplare. Trebuie sa ai o comunicare buna si pana la aflarea adevarului e doar un pas.

| CineSuntEu a răspuns:

Citeste Allan Pease- Limbajul trupului
Petter Collett- Cartea gesturilor si
David Givens- Libajul trupului, sunt foarte instructive si nu te plictisesti citindu-le tongue

| Mascarici07 a răspuns (pentru Ara997):

Nu e foarte adevarata faza cu ochii. Fara sa spui ceva unii oameni pur si simplu sunt atat de timizi incat nu pot mentine un contact ochi. Deci ochii nu sunt un reper bun pentru toate lumea.

| WeHeartLollipop a răspuns:

Poti cauta pe YouTube... eu am gasit multe videoclipuri...

| doctorandus a răspuns:

Aberatii, cine spune ca stie daca un om minte sau nu doar dupa mimica minte la randul lui. Nici macar poligraful nu poate determina corect daca un om minte sau nu.

| Inferno a răspuns:

Daca ai putea in adevar sa-ti dai seama ce gandeste cineva atunci nu s-ar mai numi „trucuri psihologice".

| mosora2002 a răspuns:

E mult mai complicat decat te gandesti incepe sa citesti psihologie.Iti recomand,, Ghidul uni fost agent FBI pentru citirea rapida a oamenilor,, poate suna copilaresc dar e cel mai bun inceput in domeniu...

| RAY a răspuns:

Nimeni nu poate sti la ce se gandeste cineva, faza cu minciuna iar e un mit nu poti sti daca minte sau nu, exemplele alea nu sunt dovezi stiintifice si pesudostiintifice, contactul cu ochii cu ochii e mit eu unu nu ma uitam in ochii altuia din cauza timiditati, pe mine nu manca nasul cand mint, pe tine te manca?

daca ar fi asa simplu nu ar mai exista spioni, aparatul care asa zis detecteaza minciuna numai e ca proba in proces pentru ca nu e ceva repetabil la orice individ adica nu e stiinta, limbajul corpului difera de la cultura la cultura

Întrebări similare