Depinde, cu siguranta ca un fel de atractie exista dar cum am spus depinde de situatie sau de persoanele implicate.
Eu cred ca da, deoarece din moment ce vad ca esti impartial vor avea tendinta de a crede ca mai au o sansa sa te aduca de partea lor.
?
Lumineaza-ma,harciog,caci nu te-nteleg.Am raspuns gresit?
Nu,esti destul de curvit sa nu te arunci cu "adevaruri".Tu nu faci decit sa vii cu completari pe linga o constructie.E de acceptat, probabil ca aceste completari vor face tineretul sa "vada"
Impartialitatea, nu cred ca intra intr-o chestie generalala, asa cum ai pus tu problema. Impartialitatea intra mai mult domeniul Magistraturii. Nu stiu daca intelegi...
Nu.
Daca esti impartial oamenii vor trage concluzia ca nu ai o parere=>esti pampalau sau ca nu iti pasa=>esti cu nasul pe sus si te crezi mai important, atat de important incat e sub demnitatea ta sa te implici in discutiile lor.
Deci daca judeci 2 prosti care se bat pentru o bucata de carne,si unul dintre ei iti spune ca esti pampalau,tu te supui,la vorbele lui, ignorand pe celalalt prost, si, automat, esti avocatul lui?
Unde vrei sa ajungi cu asta?
Eu am dat primul raspuns pe baza experientei mele.
In legatura cu intrebarea ta, nu ii vad logica (poate creierul meu a adormit, sau ceva de genul asta). Nu vad legatura cu raspunsul meu.
Oare oamenii chiar incearca sa inteleaga de ce esti impartial sau doar judeca si critica?
anonim_4396 întreabă: