Colonizarea altor planete? E drept, omul este ca un virus si va distruge orice planeta pe care o va locui vreodata, dar macar nu luam dreptul de viata al procentului de 40% pentru neproductivitate sau mai stiu eu ce emisii pe care le emana.Deci colonizarea altor planete cu indivizi care ''merita o alta sansa (planeta) sa zicem.
Fara...
Nu trebuie sa iradiem tot.
Se poate reduce populatia si fara
Tu asta buna care esti...
Din pacate cei care ne conduc gandesc asa ca tine.
Pana 2050 purtam toti masti de gaze pe strada si cumparam oxigen la butelie.
Apa cu ratia la fel si mancarea si noapte tot timpul.
Asta e lumea csre ne asteapta.
Soarele va face implozie atunci cand noi ca specie nu vom mai exista.
Citez: Pana 2050 purtam toti masti de gaze pe strada si cumparam oxigen la butelie.
Apa cu ratia la fel si mancarea si noapte tot timpul.
Asta e lumea care ne asteapta.
Nu intelegi ca se nasc 220.000 de copii zilnic?
Noi ca specie nu mai existam in 100 de ani si tu zici de mii sau miliarde )) lol
Nu sunt expert in stiinta precizicerea viitorului, dar am dat si eu un exemplu sa te ajut pe tine cu intrebarea.
Nu trebuie sa fi expert ca sa iti dai seama ca poluarea e extraordinar de mare si nu mai e mult pana la un razboi.
Si cati mor zilnic? )) dupa calculul tau la 5 zile se nasc un milion de oameni. Iar un miliard cate milioane are? 1000 nu? Deci, 1000*5=5000 de zile. Adica in 12-13 ani o sa mai fie un miliard. Hahaha
) Ne-am nenorocit iti dai seama? Tu stii cat oxigen consuma un miliard de oameni?
))))) Plus ca de la poluare si alte chestii de astea... O sa cumperi oxigenul la butelie. Eu zic sa puna de pe acum taxa pe oxigen
))) nu ca ar fi o idee rea ca la ce parlamentari avem...
)
Poluarea e extraordinar de mare in zilele astea ai dreptate. Poluarea morala daca se poate spune si asa )
Vai de tine...
Am analizat mai multi factori dar tu vorbesti fara sa te informezi.
In primul rand ultimele cifre cresc asa de repede? De unde stii frate ca acum se nasc nu stiu cati copii si ala urca cifrele?
E o statistica la care au lucrat sute de departamente de matematicieni si tu imi zici mie ca de unde stiu )))))
Vai de tine mai, cap de grenada. Asa spui de parca ai fost tu sa numeri pe fiecare in parte. Cate decese sunt, cati copii se nasc... Dar eu tocmai am analizat cata prostie emani. Si trebuie sa intrerup orice legatura cu tine. E transmisibil.
Nu te mai descrie aici.
Esti incapabil sa intelegi.
Daca mai traiesti peste 30-40 ani o sa vezi ca aveam dreptate
Fa-mi si mie chiar legatura cu acesti matematicieni, deoarece vreau sa aflu de cate ori ai facut un consult la psiholog!
O sa fac legatura dar o sa aflu de cate ori ai trecut tu pe la scoala