Colonizarea altor planete? E drept, omul este ca un virus si va distruge orice planeta pe care o va locui vreodata, dar macar nu luam dreptul de viata al procentului de 40% pentru neproductivitate sau mai stiu eu ce emisii pe care le emana.Deci colonizarea altor planete cu indivizi care ''merita o alta sansa (planeta) sa zicem.
Eu nu vad unde am gresit! Asta suna jenant. Creierul tau e prea prost sa inteleaga fara suparare.
Esti incapabil sa intelegi.
Ai iq sub 100.
Din cauza astora ca tine e lumea cum e.
Ai report si ignore pustiulica.
E un site de statistica ba. Ideea e ca populatia este de 7 miliarde oficial. Sa presupunem ca in 2060 o sa fie 10-11 miliarde. Care e problema?
Tara noastra are spor natural negativ, adica mor mai multi decat se nasc, populatia e in scadere, iar tu iti faci griji ca ne inmultim?
Cine a zis de tara noastra?
http://www.worldometers.info/world-population/
Tu prevazatorule de viitor s-ar putea sa te inseli asa cum s-au inselat multi inaintea ta.
Nu stiu daca cei care ne conduc gandesc ca mine dar cu siguranta teroristii care omoara oameni in masa in Europa gandesc ca tine.
Pacat ca te-ai ales tu desteptul TPU-ului si te aperi cu block / ignore.
Peste 34 ani indiferent daca voi trai sau nu, nu cred ca voi dori sa vorbesc cu tine.
Depopularea lunii a inceput de mult, esti in urma cu informatiile. https://www.youtube.com/watch?v=Ws437H1N0zs
Nu trebuie sa moara nimeni si loc este destul pentru oricati am fi. Romania nu mai are populatie mare, este in scadere.La fel si in alte tari mai...sarace.Populatie mare este in alte tari cum ar fi China,Japonia, Sua etc.
Nu moare nimeni de foame si de sete, oxigen ar fi mai mult daca nu am ami fi dependenti de banci.Din cauza bancilor, Banca Mondiala&Co suntem nevoiti sa cumparam toate proodusele naspa din magazine daunatoare. Trebuie legi aspre impuse, oxigen ar fi destul pentru toti si pentru inca 3 miliarde de ani daca defrisarile ar fi tinute sub control. Impaduririle ar duce la sporirea oxigenului din aer. Apa potabila este destula, se poate filtra si cea nepotabila.Ghetarii se dezgheata din cauza ...defrisarilor,ai ghicit.Lipsa de oxigen din aer duce la incalzirea globala, la subtierea stratului protector din aer.La asta este solutie.
Decimarea populatie este deja pusa in practica.Cum? Se introduc in alimentatie toate porcariile, se fac virusi in laboratoare, se finanteaza ambele tabere cu armament intr-un razboi de catre Banca Mondiala detinuta stim noi de cine. Tot din cauza bancii avem si criza financiara.Saracirea duce la stres,stresul la boli, unele tratabile cu bani multi. Salariile mici si preturile mari fac ca bruma de bani castigata sa se duca in cateva zile pe apa sambetei.
De ce asa ceva? pentru ca populatia sa scada(chipurile ce ai zis tu in intrebare, ca nu mai are planeta resurse), o populatie mai mica, este mai usor de subjugat si stapanita.Se doreste, sub pretexte ca nu ar mai fi aer si resurse, controlul asupra lumiiOmul nu va mai fi liber, nu mai poti scapa un part fara sa stie cei din varful piramidei.Intr-un cuvand se doreste ca omul sa devina un sclav,fara identitate,un animal precum calul de tras la jug.
Sper ca ai inteles,ca deja v-a prostit si v-a indoctrinat pe voi, cei tineri ca planeta nu mai are resurse.
Stiu ca poate vrei sa ma contrazici, dar totul sunt numai minciuni, se pregatesc razboaie mult mai mari, sunt deja tari precum Germania care au contruit deja megabuncare pentru populatie. O zi buna!
Asa greu e sa cauti niste afurisite de poze?
https://www.google.ro/......ps?/search
In primul rand cine pana mea crezi ca a dat ciuma?
Guvernele mondiale...
Acum nu mai dau bli.
Unde vezi tu boli care omoara cateva miliioane de oameni pe zi?
Termina cu prostiile.
Ai citit prea mult David Icke si alte conspiratii si ai inteles gresit.
O parte din ce zici tu e adevarat dar suprapopularea e imense.
Nu zic de tara niastra dar in lume.
Taierea padurilor di poluarea atmosferei sunt imense.
Ne va astepta o lume in care trebuie sa purtam masti de gaze si o sa luam mancarea cu ratia si apa la fel
Ai probleme grave.
Aia omaora cateva sute ca sa se razbune.
Se nasca 220.000 zilnic.
Ce mama dracu vor aia sa faca?
Gandeste
O idee simpla: scapam de chinezi, pentru ca ei sunt cei mai multi, si scapam si de tigani
Adevarul e undeva pe la mijoc. Numai ca la suprapopulare si la consumarea in masa a resurselor nu contribuie toate rasele sau statele. Acum nu mai stau sa enumar statele si rasele, dar gandeste-te si tu la China(supraopulatie, poluare cat cuprinde) si Japonia e tot pe langa ei. Iarasi statele unite. Se spune ca daca toata planeta ar fi ca SUA, am avea nevoie de vreo 3 sau 4 planete ca sa putem sa ne intretinem nevoile.
Eu am un servici si platesc taxe la stat.
Contribui la dezvoltare.
Aiai 40% nu au un servici si nu contribuiesc cu nimic la dezvoltare.
Mai rau.
Tin toata planeta in loc.
Traiesc degeabasi fac si rau.
Nu am deschis link-ul.Pai china au cea mai mare populatie din lume.Iti inchipui cate emisii de gaze numai de la masini.Asta s-ar putea rezova dar nu se doreste o rezolvare.
There is a free Steam gift card giveaway at http://steamkeygiveaway.com/ I recommend this!
Get your free Steam Gift Card Codes at http://steamkeygiveaway.com/ It really works!