| Steregoi a întrebat:

In toată lumea progresul e ceva bun. De unde pana unde noțiunea de bine si rău chiar si in știință?

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Avem empatie și rațiune pentru a știi ce e rău și bine,știința este descoperirea naturi,cunoaștere, prin ea vedem ca raul și binele sunt lucruri fictive,microbi, viruși pot ucide multi indivizi dintr o specie nu este rău nici bine, este rău pentru specia aia, bine pentru microbi, viruși, dar cei care supraviețuiesc își transmit genele mai departe

| Steregoi explică (pentru RAY):

De ce nesupravietuirea e un lucru rau? Ai zis ca raul e ceva "fictiv".

| RAY a răspuns (pentru Steregoi):

Pentru acel individ e ceva rau nu? crezi ca isi doreste cineva sa moara, de exemplu un om care are o boala isi doreste moartea, nu cred, dar boala poate fi cauzata de un virus, microb

| EneCristian a răspuns:

Concept de bun si rau este diferit de la persoana la persoana si exista simplu pentru a distinge lucrurile : medicina moderna se bazeaza enorm pe experimentele naziste practic progresul a fost datorat unu eveniment rau in sine.Este modul nostru de a realiza si discerne lucrurile.

| Romanul86 a răspuns:

Asta mă întrebam și eu de ce avem nevoie de ecologie! Adică ce e rău că poluezi pentru că evoluționiștii afirmă că organismele se adaptează și evoluează.

| deadhoe a răspuns:

Astea se afla in mintea oamenilor

Întrebări similare