| RAY a întrebat:

In ziua de azi cu atâtea informații cum putem discerne adevarul de minciuna?

Răspuns Câştigător
supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Prin dezvoltarea gandirii critice

12 răspunsuri:
| RAY explică (pentru supadeceapa):

Bravo

| doctorandus a răspuns:

Poti sa iei un doctorat in epistemologie si se cheama ca d-abia ai inceput sa cercetezi asta.

| RAY explică (pentru doctorandus):

Aici nu reusesti nimic, daca eram in Germania poate, mie imi place stiinta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Reusesti si aici. Daca vrei ceva, lupta sa ai. Sau macar lupta sa ajungi in Germania.

| Maria209 a răspuns:

Adevărul e doar o concepţie sau o iluzie.Nimeni nu cunoaşte adevărul de exemplu nimeni nu ştie dacă universul are sfârşit.Noi suntem oameni şi nu ştim nimic despre adevăr sau dreptate.Trăim într-o lume lipsită de dreptate şi pentru fiecare adevărul va fi diferit.

| Superior a răspuns:

Creatorul nu e o minciuna, e un lucru cat se poate de adevarat, iar pentru tine probabil, doar ca nu vrei sa crezi.

| doctorandus a răspuns (pentru Maria209):

A, da, prea o iei in tragic. Postmodernismul nu prea se impaca el cu stiintele exacte.

| RAY explică (pentru Superior):

Ce legatura are intrebarea cu raspunsul tau? nici minciunile tale nu sunt adevarate nu? cica budisti cred in iisus

| Superior a răspuns (pentru RAY):

Ai google frate, am si intalnit budisti care cred in Iisus in mediul virtual. Nu am de ce sa mint, personal nu am ce castiga fac asta, eu doar raspandesc adevarul.

| doctorandus a răspuns (pentru Superior):

Da, budisti care cred ca Isus a existat in mod real, sau ca a fost un Maestru Spiritual printre atatia alti maestri (de ex. guru Grig), sau ca a fost un avatar, cum a fost Rama avatar al lui Vishnu.

| RAY explică (pentru Superior):

Budismul este impartit in doua
vest =doar metaforic, poate de astia vorbesti, e astia doar metideaza sau le place filozofia lui, budismul nu are legatura cu iisus nici nu exista crestinisnul pe vremea lui
est =au credinta si lau divinizat

| PinkFlowers a răspuns:

Cu cap, de aia avem inteligenta sa o folosim dar multi nu se ating de ea