E o pierdere de timp doar in cazul in care tu o consideri asa. Daca tu consideri ca merita, lupta pentru a recupera!
Am incercat din rasputeri sa recuperez ceva ce am pierdut... ceva ce insemna mult pentru mine si poate mai inseamna si acum dar stii, dupa o vreme te saturi sa te zbati pentru o persoana ce nu merita atatea sacrificii si atatea lacrimi... si te opresti din incercarea de a o recupera
Niciodata nu am crezut ca este o pierdere de timp si chiar nu este.merita sa lupti pentru acel ceva sau cineva pierdut odata: x
Nu, nu este o pierdere de timp dar cred ca tot ce pierzi se pierde spre binele tau de ce sa traesti cu trecutul mai bine incearca sa-ti faci un viitor.
Timpul e un dar cu o imensa valoare.Acest dar este al tau.Cea ce inseamna capoti face ce vrei cu timpul tau...in limita bunului simt.Cea ce inseamna ca NICIODATA NU PIERZI TIMPUL daca cea ce faci e important pentru tine
Daca iti doresti foarte mult acel lucru pierdut. fi sigur ca nu este o pierdere de timp... ai putea recupere acel lucru. sai ai putea esua. insa ce este cel ma importans este sa crezi ca vei reusi...lucrurile pierdute in trecut pot fi recuperate in viitor.dar prin incredere. sper ca am ajutat
Eu spun ca trebuie incercat si daca reusesti bine, daca nu iarasi e bine.
Cel putin nu iti vei reprosa ca nu ai incercat si ca nu ai facut tot posibilul.
Parerea mea este ca nu este o pierdere de timp.atata timp cat crezi ca ai pentru ce lupta... daca merita.este ok.
Cateodata da e o pierdere de timp dar cateodata nu... acum depinde de situati
Beudean_Vlad_1993 întreabă: