Exista al 3-lea ochi cu el intelegi lucrurile neintelese si se trezeste constiinta din tine... Sunt multi care stiu asta...
Când vei avea constiinta traza vei intelege a ta constiinta este in tine si e moarta, pentru tine binele si raul e tot una
Asta e parerea ta, nu vezi ca nu crezi nimic tu esti observator dar pe tine nu te observi, te intreb si eu ai suflet de ce nu iti vezi raul tau si il vezi al altcuiva oare esti prea orbit de intunecime vezi ca nu vezi bine si aparentele insala si nu judeca dupa infatisare bine ai face sa faci si sa judeci dupa fapte esti ca un fariseu care vede si judeca dupa infatisare oare nu crezi ca gresesti?
Activeaza constiinta din tine si iti vine intelegerea si se deschide al 3 -lea ochi stiu ca nu esti ascultator si cum vrei sa intelegi daca nu asculti de cei din jurul tau?
Ca sa nu fiti in eroare cititi despre (glanda pineala) fiecare om o are http://www.descopera.ro/......eilea-ochi
Sauuuu.
Poate nu îţi înţelegem întrebările pentru că scrii cam prost şi fără sens?
Da, ai dreptate, dacă fumăm ca tine niște plante avem cea mai mare șansă să ne deschidem "al 3-lea ochi".
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: