E tare vărtu ăsta al tău hakeru! Eu vreau să-ți fac cunoștință cu varu Ahmed din Kabul!
Nu m-am interesat despre aceste lucruri, singurul lucru pe care îl pot face este să confirm faptul că aceste lucruri sunt adevărate chiar dacă nu par credibile. Am la mine la școală o profesoară venită din Filipine care susține faptul că poate citi gândurile, eu am crezut că e doar o prostie și că minte, dar a confirmat acest lucru citind gândurile unor colegi. Ea se numește Simonette Tendio Brebenariu (prof. engleză) și nu știu dacă se joacă cu mintea noastră sau dacă doar e o profesoară foarte bună pentru că cei care sunt atenți la ora ei știu limba engleză ca limba română iar restul nu știu nici ce înseamnă "hand".
Au ce tare e profa! Dar nu cred că-l cunoaște pe Ionel din clasă de la fiimea! În mintea ăluia nu intri nici cu bormașina.
Când o sa ajungi la vârstă domnului sadrian o sa il cauți pe dr. Calin Mărginean, numai ca o sa fie, posibil, prea târziu.
Atat tu cat si ''domnul sadrian'' ar trebui sa renuntati la ierburi si alcool.Sunteti rataciti in spatiu.Nici nu stiu la ce ma obosesc dand raspunsuri unei persoane cu creierii varza. Dati un exemplu extrem de prost intregii comunitati.Tu cu intrebari aiurea scrise sub influenta drogurilor, iar sadrian ala cu raspunsuri pe masura intrebarilor tale.N-ai ce cauta femeie aici, taie-ti singura internetul.