| TamplaruAnisoara a întrebat:

Intr-o alta postare am afirmat ca exista oameni care pot citi gândurile altui om si ca poate intra in mintea celuilalt pentru a-l conduce. Varul meu hackerul mi-a cerut permisiunea de a-mi conduce mintea, dar l-am refuzat. In schimb îmi conduce telefonul si calculatorul când il am. Astăzi am găsit următorul video:" Un discurs TED al iluzionistului Derren Brown despre mentalism, cititul gândurilor si arta de a intra in mintea celuilalt".
Eu nu il pot audia si nici nu cunosc limba, dar cred ca este un exemplu despre ce se poate face cu mintea celuilalt, fara ca acela sa își poată da cu seama. E credibil sau nu?

10 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

E tare vărtu ăsta al tău hakeru! Eu vreau să-ți fac cunoștință cu varu Ahmed din Kabul!

| Intrebatoarea204 a răspuns:

Nu m-am interesat despre aceste lucruri, singurul lucru pe care îl pot face este să confirm faptul că aceste lucruri sunt adevărate chiar dacă nu par credibile. Am la mine la școală o profesoară venită din Filipine care susține faptul că poate citi gândurile, eu am crezut că e doar o prostie și că minte, dar a confirmat acest lucru citind gândurile unor colegi. Ea se numește Simonette Tendio Brebenariu (prof. engleză) și nu știu dacă se joacă cu mintea noastră sau dacă doar e o profesoară foarte bună pentru că cei care sunt atenți la ora ei știu limba engleză ca limba română iar restul nu știu nici ce înseamnă "hand".

| gabicoo a răspuns (pentru Intrebatoarea204):

Au ce tare e profa! Dar nu cred că-l cunoaște pe Ionel din clasă de la fiimea! În mintea ăluia nu intri nici cu bormașina.

| Sn4k3 a răspuns:

Pe ce droage esti?

| gabicoo a răspuns (pentru Sn4k3):

Cred că a trecut pe Dero. Sau a băut țuică de electrozi!
laughing

| siriusblack98 a răspuns:

Tu si plictisitul ala de gabicoo ar trebuie sa nu va mai drogati.

| gabicoo a răspuns:

Băi SiriusBlak! Plictisit? De unde?
Azi am avut o zi plină pe TPU!
laughing

| TamplaruAnisoara explică (pentru siriusblack98):

Când o sa ajungi la vârstă domnului sadrian o sa il cauți pe dr. Calin Mărginean, numai ca o sa fie, posibil, prea târziu.

| siriusblack98 a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

Atat tu cat si ''domnul sadrian'' ar trebui sa renuntati la ierburi si alcool.Sunteti rataciti in spatiu.Nici nu stiu la ce ma obosesc dand raspunsuri unei persoane cu creierii varza. Dati un exemplu extrem de prost intregii comunitati.Tu cu intrebari aiurea scrise sub influenta drogurilor, iar sadrian ala cu raspunsuri pe masura intrebarilor tale.N-ai ce cauta femeie aici, taie-ti singura internetul.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nu prea.

Întrebări similare