| OOOLEOOO a întrebat:

Intr-o lume perfecta, chiar a fost nevoie sa inventam arme?

Răspuns Câştigător
| DannyNick a răspuns:

Pai da...defapt si structura noastra acum este imperfecta.Stii ca mai demult oamenii traiau mult mai sanatos, asa treceau cu usurinta peste 100 de ani si aveau toti peste 2 m inaltime, dar datorita firii noastre si a caracterului cum ai zis tu, ne-am stricat si corpurile noastre si lumea in care traim.

50 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adica vrei sa spui ca n-ai ce sau pe cine impusca pe lumea asta? laughing Nici nu stii...

| ThePoet a răspuns:

Dar droguri, alcool?

| DannyNick a răspuns:

Pt o lume perfecta nu ai nevoie de arme, droguri, alcool, tutun etc.

| BeHappyOriceArFi a răspuns:

Clar ca nu, pai cand omori o persoana cu ce omori? Cu o arma, rar vezi sa se omoare persoane cu mainile goale, armele au fost create pentru ca omul sa nu mai fie nevoie sa se lupte o ora cu dusmanul, cu o arma il impusti si gata.

| OOOLEOOO explică (pentru DannyNick):

Tu consideri ca planeta noastra este imperfecta?

evenso
| evenso a răspuns:

Nu, dar aici unde traim nu este lume perfecta.

| OOOLEOOO explică (pentru BeHappyOriceArFi):

Dar de ce e nevoie sa omori un om? Stiu scopul armelor, dar nu inteleg scopul de a ucide...

| OOOLEOOO explică (pentru evenso):

Dece o consideri imperfecta? Eu sustin ca noi suntem imperfecti nu locul in care traim...

| 1Mihai1 a răspuns:

Da, pentru că noi nu suntem perfecţi.
O zi bună!

| BeHappyOriceArFi a răspuns (pentru OOOLEOOO):

Eu nici atat...

| unknownn a răspuns:

Unde-i Hittler cand ai nevoie de el...

evenso
| evenso a răspuns (pentru OOOLEOOO):

Nimic nu este perfect pe lumea asta! PERFECTIUNEA nu exista, este o utopie, ce intelegi tu prin PERFECT?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca la atat ne duce capul.

| SsandraC a răspuns:

Lumea asta nu e nici pe departe perfecta, e condusa de niste oameni corupti, guvernata de putere, e plin de ipocrizie, falsitate, lasitate, ura, gelozie, unde vezi tu lumea perfecta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru OOOLEOOO):

Pentru ca unii sunt prea periculosi SI PENTRU CA ACESTIA sunt in stare sa-ti dea oricand in cap numai de cum se uita la tine!

Răspuns utilizator avertizat
| DannyNick a răspuns (pentru OOOLEOOO):

Da este imperfecta...defapt planeta e buna, cel putin a fost la inceput.Acum datorita noua nu mai e deloc perfecta.

| DannyNick a răspuns (pentru wdexwjmwd):

Ai dreptate.Dar depinde si cum folosim aceste lucruri.

| Wehrmacht a răspuns:

Obiectele au fost folosite ca arme acum foarte multi ani.De atunci s-a evoluat de la bata si alte chestii ascutite la sabii, arcuri...etc.Nu era o lume perfecta cand a inceput aceasta evolutie,aveau nevoie de o unealta cu care sa se apere. Oricum, nu tine de arme, tine de violenta si ura. Exemplu: in casa ai nevoie de ceva cu care sa tai mancarea da? Si cand urasti pe cineva, doresti sa faci rau unei persoane poti lua un cutit sau ceva ascutit, chiar si un pix si sa ucizi.Acum,daca s-ar declansa un nou razboi mondial sau un razboi mai puternic ar fi grav din cauza armelor nucleare.Bombele sunt problema, armele de foc -parerea mea- au fost o inventie buna.De ce? Pai simplu: sabiile oricum existau, si gandeste logic : sa ii tragi un glont in cap sau 3-4 maxim in corp ca sa moara e mai putin brutal decat sa vi cu sabia si sa incepi sa il macelaresti.

Armele sunt si bune si rele.Rau cand ajung pe mana nebunilor si bine cand te aperi cu ele, nu cand le folosesti sa distrugi, invadezi. Oricum, nu e nevoie de o arma de foc sau sabie/cutit ca sa omori. Poti sa iei 2000 de oameni,ii impartie in doua tabere,le dai fiecarei persoane un pix, sau un cablu si efectul va fi acelasi, tot se vor ucide intre ei. Orice obiect poate fi folosit pe post de arma, chiar si intr-un mod care este de tot rasul, dar se poate.Armele au existat de cand exista planeta. Exemple:pietre, lemne, si apa poate fi folosita pe post de arma(ineci pe cineva in ea)Arma nu inseamna obiect facut special pentru a ucide/bate.

| Maui2012London a răspuns:

Nu armele ucid oamenii ci oamenii ucid oamenii.
Armele au schimbat cursul istoriei de-a lungul anilor. Trebuiau folosite numai pentru scopuri bune dar, au ajuns in mainile oamenilor rai.
Si nu exista lume perfecta, este doar o utopie.

| shadovv a răspuns:

Intr-o lume perfecta armele se numesc acceleratoare de materie.

| Paulla a răspuns:

Arma e doar o unealtă, depinde de tine cum o foloseşti.
Cu arme sau fără, violenţa tot va fi prezentă, datorită instinctului criminal.

| OOOLEOOO explică (pentru DannyNick):

Si structura noastra este perfecta, mam gandid si am ajuns la concluzia ca firea si caracterul nostru sunt imperfecti...Esti de acord cu mine?

| OOOLEOOO explică (pentru evenso):

Apa cum curge, soarele cu straluceste, sunetele care te alinta, frumusetea naturii, eu le vad perfecte...

| Miauti a răspuns:

Intr-o lume perfecta tr sa stii cum sa te aperi. Degeaba traiesti intr o lume fara violenta daca cineva incearca sa te omoare.

Aici ar fi vorba nu de arme ci de mentalitate.

De exemplu orasul din x Canada care populatia detine in jur de 90% arme de foc. Dar nici un cetatean canadian nu a folosit o pentru a 'manipula' pe cineva in trafic.

| Serenade a răspuns:

Lumea nu este perfecta, cu sau fara om, tot un haos ramane.
Si apoi de unde sti tu ca este perfecta? la ce te raportezi?
E ca si cum ai vedea pentru prima oara o pictura, dar acea pictura apartine unui copil de 5 ani, iar tu bine inteles vei spune ca e perfecta, pentru ca nu mai ai alta pictura cu care sa o compari.

| OOOLEOOO explică (pentru Serenade):

Daca nu suntem multumiti nici de locul in care traim...Cum vrei sa mai fimi multumiti vreodata?

| Downfall a răspuns:

Păi la ce altceva să te aştepţi din partea omului, fiinţă distrugătoare supremă? Uneori mi se pare că e o greşeală faptul că ne aflăm aici. Dacă nu ar fi existat rasa umană, lumea s-ar apropria mult mai mult de termenul "perfecţiune".

| Serenade a răspuns (pentru OOOLEOOO):

Una e sa fi multumit si una e sa spui ca e perfect. Daca traiesti in Romania nu poti spune ca e bine dar nici rau, dar perfectiunea nu exista.

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare