| Marius992 a întrebat:

Întrebare pentru evoluționişti (răspunsul să fie argumentat solid şi dovedit):

Cum se puteau asambla singure primele proteine fără ajutorul instructiunilor genetice?

Răspuns Câştigător
| HerculePoirot a răspuns:

Asta e o intrebare la care nici unii profesori de biochimie nu vor sti sa iti raspunda dar tu intrebi pe TPU niste oameni simpli care inca mai cred ca Universul a aparut asa din senin...Nu iti mai bate capul cu asemenea intrebari fara rost si bucura-te de viata cat inca o mai ai.O seara faina si lasa-i pe ei in prostia lor sa creada ce vrea! Salut

44 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns (pentru Marius992):

Exact, nu cred intr-un prieten imaginar => sunt nebun, am IQ-ul cat o curca, sunt prost, etc.

" Se joacă ăia cu creierele voastre...", asa este! Trebuie sa pup niste icoane si sa ma rog la prieteni imaginari ca sa ma salveze de "aia"!

Si nu fac analogie. doar ca pana si mos craciun pare mai credibil laughing

| Marius992 explică (pentru Cosmin86):

1. Dumnezeu este mai real decât îți poți imagina. Greșeala ta constă în felul în care ți-L închipui pe Dumnezeu.
2. De fapt, prin propriile noastre fapte ne salvăm sau nu.
3. Imbecilitatea cu moș crăciun arată la ce nivel te afli.
4. Nu te obligă nici măcar Dumnezeu să alegi ceva. Poti crede ce vrei.

Exact, trebuie sa "mi-l inchipui". Nu e deja MEGA-EVIDENT ca universul nu a fost creat?

Aplicand logica ta, Universul e PREA COMPLEX sa fie creat => o fiinta SI MAI COMPLEXA l-a creat. Aplicand din nou LOGICA TA, aceea fiinta a fost creata de alta SI MAI COMPLEXA.

=> o infinitate de dumnezei, fiecare fiind prea complex sa nu fie creat de altcineva (cum e universul, ca e prea complex sa nu fie creat).

Incredibil... nu ai înțeles nimic din tot ce ți-am explicat

Normal ca nu pot intelege oamenii care au prieteni imaginari.
Oamenii ca tine nu ar trebui sa se inmulteasca, te rog eu sa nu faci copii.

Cele mai mari somitați ale lumii au fost și sunt persoane teiste. Vine un măscărici (Tu) care are pretenția de mare intelectual și îi contrazice pe toți ceilalți.
Crezi fără nicio problemă orice imbecilitate ateistă și evoluționistă, iar când vine vorba de Adevăr, îl contești vehement.

Exact, contest un adevar care nu poate fi dovedit in niciun laborator!

Cu fix aceleasi argumente eu pot sa-ti demonstrez ca exista zeii olimpului (cu mica exceptie ca acolo chiar te poti urca sa vezi ca nu e niciun zeu), zeii indiei (zeul cu trompa de elefant care a creat lumea, nici nu mai stiu cum se numeste), zeii azteci, etc.

Orice zeu ti-l pot demonstra cu argumentele tale, mare chestie.

Ai ceva PALPABAIL, masurabil in laborator? Sau doar "cauze" si explicatii ca ceva e prea complex sa se fi creat singur?

p.s.: legat de zeii olimpului, ca am zis ca te poti urca, si in ceruri s-au urcat oamenii si n-au gasit pe "tatal nostru care esti in ceruri". Oare o fi pe alta planeta? In alt sistem solar?

Vai de capul tău..ai un nivel de gândire și percepție extrem de scăzut. Tu ai senzația că Dumnezeu e un bătrân cu barbă albă care levitează prin spațiu..incredibil.
Diferența între Adevăratul Dumnezeu și zeii falși este că Dumnezeu Tatăl nu are îndurare
Înfățișare. El este Cel ce este. Nu este om sau alta ființă, este Lumină creatoare, Conștiința a tot ce există și mai ales dragoste.
Zeii aia pe care ii enumeri tu sunt idoli creați de om.
Dumnezeu Cel în Treime face minuni la tot pasul. Sunt miliarde de oameni care L-au cunoscut pe Adevăratul Dumnezeu. Faptul că s-a întrupat Dumnezeu Fiul în simplu om, este altceva. El a coborât la nivelul nostru pentru că noi nu aveam nicio șansă să ne ridicăm la nivelul Său.

Esti mega-spalat pe creier din nastere.

| RAY a răspuns (pentru Marius992):

Omule suntem obligati sa credem in ce crezi tu?

| RAY a răspuns (pentru Cosmin86):

E doar un copil pus pe cearta

| Marius992 explică (pentru RAY):

Tragi tu concluzia, nu? Astfel de concluzii greșite tragi mereu. Din motivul ăsta ești ateu

| Marius992 explică (pentru RAY):

Nu iti cere nimeni nimic. Poți alege să crezi ce vrei

| RAY a răspuns (pentru Marius992):

Deci daca mai intalni pe strada mai ucide, inteleg