Si eu mi-am pus intrebare aceasta in ziua de azi toti suntem artificiali nu ne mai intereseaza replantarea sau cresterea a diferite plante etc, vrem totul pe tava, dar nu vom ajunge nicaieri, daca nu se va pune punct acum sau nu stiu, com realiza dar va fi prea tarziu! in viitor va fi mult mai mult robotizat, si ne vom baza doar pe tehnologii si toate cele, si nu ne vom gandi cum a fost candva numai cand vom pierde sau regreta ceva !
Dar oxigenul e mai mult decat necesar, e vital. Si nu stiu daca se poate produce din alte surse.
Nu cred. Si sa stii daca vom mai taia multi copaci o sa ramanem fara aer bun de respirat si acest lucru duce la moartea animalelor a plantelor si a noastra oamenilor.
Cam imposibil oxigenul este cel mai poluat si nimeni nu face nimic pentru a stopa asta ! noi oamenii "simpli" nu putem sa ne impunem marilor puteri ale romaniei
Eu cred ca, intr-un fel sau altul vom distruge planeta asta.Dar mai e pana atunci, si se poate sa se inventeze niste solutii sau substante de genul, dar probabil nu vor stii multi de ele.
Padurile dispar pentru a face loc terenurilor agricole, asta din cauza cresteri populatiei. Apoi de oxigen nu ne facem probleme cel putin deocamdata, pentru ca el este produs marea partea nu de paduri ci de planctonul oceanelor.Deocamdata nu am distrus cine stie ce oceanul planetar.Greu de spus unde se va ajunge, Probabil la razboi, la o intoarcere de la zero cine stie.