Cam mare cantitatea de pupi si poape, vedeti sa nu dati site-ul mai rau peste cap!
Generalizand (pentru ca am vazut ca se poarta), irascibilitatea a fost inventata de catre femei pentru barbati. Mai corect spus, impotriva barbatilor. Prea erau linistiti, nu de alta.
Pentru a o contracara (de fapt, mai mult pentru a a se refugia ), barbatii au inventat iesitul la o bere cu amicii.
Proasta inventie, pentru ca abia dupa inchiderea barului si reintoarcerea (de voie - de nevoie) acasa, inventia femeilor isi arata adevaratele potente.
Bună asta! Dar ştiu că ştii răspunsul, aşa că doar te pup...
P.S. Ploaia, dragostea şi ziua de mâine au fost inventate de cineva?
Blondi, prefer să nu întru în detalii. Doar ţi-am adresat o întrebare şi mi-am primit răspunsul. Mulţam! Pupici.
Adică ori îi deschidem uşa, ori intră pe geam? Neeeh...ne mutăm cu zece etaje mai sus. Fă-ţi bagajele! Dimineaţa vin să te iau.
Blondi, asta numai el ne-o poate spune, noi putem doar să bănuim. Eu zic, că e şi, şi. Şi tu o ştii. Da' ce-ţi mai place să întrebi, când ştii răspunsul! hihi.
@blondissima, ma bucur ca te-am ajutat. De asta e facut TPU, nu?
Sa ne ajutam unii pe altii. Am vazut si intrebarea despre care vorbeai. Sper ca nu o sa stai pana dimineata sa vezi cine intra sa te ajute cu raspunsuri.
Sa stii ca femeile devin mai irascibile dupa o noapte alba. Cel putin asta era concluzia unui studiu publicat pe net si verificat din trei surse, pentru ca asa e frumos. Nu se spune nimic despre ceea ce se intampla dupa o noapte gri cu picatele in dungi franjurate, dar asta e deja o chestiune de detaliu, nu mai e generalizare.
@NOname, uite asa m-ai pacalit sa raspund nu doar la o singura intrebare. Acum mai am una : Unde's doua blonde vine si a treia? Pup de pup.
@NOname, nu mai bine vin eu sa te iau la mine in pestera autosuficientei?
@petruclaudiu78, ce idee de intrebare de intrebare mi-ai dat... Multumesc!
@NOname, uite aiciun exemplu clar.
Petruclaudiu78 in ultimul comentariu, mi-a vorbit serios in gluma sau a glumit in serios?