Întrebare recomandată | curiozitati a întrebat:

La ce ne ajuta gandirea abstracta?

14 răspunsuri:
| Gizăz a răspuns:

La multe. Printre altele ne ajută să înțelegem că între alb și negru există multe nuanțe de gri.

| curiozitati explică (pentru Gizăz):

Spune-mi cateva daca sunt multe. Nu e nimic abstract sa intelegi ca intre alb si negru este gri.

| Vladuthz a răspuns:

La a analiza miezul unei probleme.

| PedoBarbie a răspuns:

Bună!
Mie prea lene să îţi răspund.
Pe curând!

| kitten95 a răspuns:

Fara gandire abstracta am trai in pesteri, cum erau oamenii in preistorie. fara gandirea abstracta nu am avea imaginatie pentru tot ce inseamna tehnologie, metropole, orase, divertisment, educatie, relaxare etc. am trai intr-o lume mai curata, evident, dar nu am avea nici calculator, nici scoala si viata era asa mai relaxata si gri.

| Holocaust a răspuns (pentru PedoBarbie):

*Mi-e
Ce interesanta esti.

| PedoBarbie a răspuns (pentru Holocaust):

Bună!
Face omul o greşeală gramaticală şi îl omorâţi. Eu cel puţin am scris cât de cât corect.
Şi da. Sunt interesantă.
Pe curând!

NOname
| NOname a răspuns:

Printre altele...la redescoperirea lumii, la crearea noilor perspective, realităților paralele, la ascuțirea simțurilor, la trezirea imaginației...

| Holocaust a răspuns (pentru PedoBarbie):

Nu despre greaseala gramaticala era vorba...
Uita-te si tu la raspunsul pe care l-ai dat, doar...

| alexandruth a răspuns:

Pai te ajuta sa analizezi unele lucruri mai profund, daca intelegi la ce ma refer... happy

| Încrucişătorul a răspuns:

Din aceeasi necesitate pentru nevoia de foc si apa. Totul are un rost.

| curiozitati explică (pentru Încrucişătorul):

Raspunsul tau e cam asa : Pentru ca noi avem nevoie de aer ca sa traim, gardul este alb / De ce iti place muzica rock? Pentru ca trebuie.

| Încrucişătorul a răspuns (pentru curiozitati):

"De ce iti place muzica rock? Pentru ca trebuie." - ti s-ar parea genul asta de raspuns ridicol? E perioada varstei: cand esti mic, te-intereseaza desenele animate (ca exemplu), cand esti adolescent, iti place moda rebeliunii si cand esti matur, vrei sa fii pe cont propriu.
Asa, dupa felul intrebarii tale, ar fi totul de genul asta: "La ce ne ajuta stomacul? Si asa o sa murim la un moment dat."

Intelegi?

| curiozitati explică (pentru Încrucişătorul):

Nu. Tu ai spus ca ai nevoie de gandirea abstracta la fel cum ai nevoie de foc. Concret, de foc avem nevoie ca sa ne incalzim, de gandirea abstracta avem nevoie pentru? la ce ne ajuta? Asta era intrebarea mea

Întrebări similare