| AvalohAlyn a întrebat:

Legea Atractiei exista. Daca cititi cartea Secretul si urmariti filmul vedeti cum milioane de oameni si-au schimbat vietile in bine folosind aceasta lege a atractiei din Univers.Si tu poti sa-ti schimbi viata!

http://eusuntvictor.wordpress.com/autocunoastere-index/s ecretul-legea-atractiei/

Legean Atractiei functioneaza chiar daca nu crezi in ea si nu vrei sa o aplici in viata ta.

Ea spune ca toate gandurile devin realitate.Si ca mai ales ca esti produsuk a ceea ce gandesti.Fiecare gand are o vibratie si se transmite Universului.

Nu ezitati si cititi Secretul si daca aplicati ce scrie acolo viata voastra se va imbunatati treptat si bine.

Secretul si folosirea legii atractiei au fost stiute de foarte multi oameni importanti din trecut:Galileo Galilei,Einstein,Newton, Da Vinci, Mozart, Beethoven si multi altii.

Acum secretul legii atractiei a fost dezvaluit lumii intregi prin mai multe carti si filme

Esti dispus sa iti schimbi viata in bine aplicand legrpea atractiei? te intereseaza catusi de putin de acest secret uimitor? O sa incerci sa citesti cartea? Crezi ca viata ta se poate schimba in bine prin legea atractiei?

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Da exista, faza e ca trebuie sa fi in constanta fericire, cum ai gandit la rau nu mai da roade gandul bun si trebuie sa te gandesti la el cu mai multa intensitate, daca se domina optimismul se atrag multe fenomene bune. Acum e bine sa razi toata ziua si sa te gandesti sa iti imaginezi ca ai acel obiect care il vrei si il atragi din ce in ce mai mult fara sa te lasi influentat de lume, lumea nu prea intelege acest mister

NOname
| NOname a răspuns:

Te-au angajat să le faci reclamă?
Vezi că cea agresivă e mai degrabă anti.

| AvalohAlyn explică (pentru NOname):

E doar o recomandare..nu e nicio angajare sau reclama.
Cat despre tine nu stiu cum mai ai tupeul sa imi rasounzi la intrebari.

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Secretul e cea mai mare idioțenie care s-a putut crea pentru creierele spălate.Numai un mediocru ar putea înghiți rahaturile alea,mai bine citesc bonurile fiscale de la Penny.
Adică, are câteva idei rudimentare pe care orice copil le poate înțelege, dar ce li se cere bietelor capete? Să o aplice în viața lor...
NOname are dreptate, de ce le faci ăstora reclamă? Nu cred că obții vreun avantaj din asta, nici măcar moral.

| DeusCorrupti a răspuns:

Daca tu esti tipu ala care mai zicea ca in biblie este prezenta legea atractiei, cred ca esti cam disperat dupa ea, cand iti citesc intrebarile parca deschid televizorul pe reclame.

| zăGhost a răspuns:

Bun, există, dar nu e cazul să le-o bagi pe gât celor ce nu-s interesaţi.
Pe scurt, vorbeşte despre asta face to face, cu oameni pasionaţi.

| unknøwn a răspuns:

"cum milioane de oameni si-au schimbat vietile in bine folosind aceasta lege a atractiei din Univers."

Hau hau hau. Aici e ca la teleshopping. Auzi fa, iti dam 200 de lei daca vii si zici tu cum ti-o crescut porumbu in gradina cu 1 m mai mult de cand ai aplicat secretul.
"Si tu poti sa-ti schimbi viata!"

Cine naiba are nevoie de o carte care sa-i spuna cine ii/ce poate sa faca FARA SA TE CUNOASCA?

Suna mai degraba a "hai sa-ti spunem ce vrei sa auzi sa-ti gadilam EGO-ul, poate la anul scoatem o carte cu titlul "Cum sa aplici invataturile din cartea citita anterioara", pentru ca herpa derp, ai fost destul de prost sa cumperi cartea, esti destul de prost incat sa nu stii sa o folosesti si ai nevoie de inca o carte care sa-ti explice cum sa folosesti o alta carte. Urmeaza o noua carte care sa-ti explice cum sa folosesti cartea care iti explica cum sa folosesti prima carte.

| Swan39 a răspuns:

Am văzut documentarul ( la insistenţele mamei mele, care spunea că s-ar putea să mă ajute, să-mi dea încredere ş.a.m.d) şi singura cocluzie pe care am putut să o trag e că nu există absolut nicio dovadă concludentă pentru această "lege a atracţiei", doar simple poveşti. Şi nu doar atât, dar această teorie nici nu are vreo legătură cu lumea reală.
Sunt de acord că gândurile au o influenţă mare asupra noastră, a strărilor noastre de spirit, a acţiunilor noastre etc, dar de la asta până la a schimba realitatea din jurul nostru cu "puterea minţii", e cale lungă (şi nu doar lungă, dar şi imposibilă). Faptul că avem o capacitate mentală superioară tuturor celorlalte specii de pe acest Pământ e un rezultat al evoluţiei şi atât, e o capacitate care s-a dovedit a ne fi vitală pentru supravieţuire, având în vedere că la nivel fizic nu stăm deloc grozav. Doar că în aroganţa şi ignoranţa lor, unii oameni au impresia că suntem un fel de specie privilegiată, specială... Chiar crezi că noi oamenii putem schimba ceva în lumea reală doar gândindu-ne la asta şi crezând cu adevărat că gândurile noastre pot deveni realitate, că pot modela lumea? Cine suntem noi pentru a avea o astfel de capacitate? Dacă X, din nu ştiu ce motiv, îşi doreşte şi se gândeşte intens la, să zicem, distrugerea Pământului peste 3 zile, şi crede cu adevărat în asta, chiar crezi că se va întâmpla? Noi nu avem nicio influenţă asupra felulului în care se desfăşoară legile realităţii, ca să zic aşa. Universul nu ne ascultă gândurile. Practic, el ne-a creat pe noi, din pură întâmplare, şi să crezi că putem să-i "comandăm" una şi alta, e o absurditate fără margini.
Oamenilor le place să vadă dovezi acolo unde nu sunt, doar pentru că le convine să creadă în ele. Dar acele "dovezi" sunt cel mult nişte asocieri greşite. Şi eu pot să-i "cer" Universului ca mâine să fie cer senin, de exemplu. Şi dacă asta chiar se întâmplă, va fi doar pentru că e posibil şi destul de probabil să se întâmple, nu pentru că a avut loc vreun miracol sau pentru că rugămintea mi-a fost ascultată de ceva sau cineva.

| AvalohAlyn explică (pentru Swan39):

Eu nu prea cred ca noi am aparut la intamplare, si Universul la fel..cred ca avem un Creator oricare si oricum ar fi el.Nu poti sa ne asuguri clar ca am aparut la intamplare.ny exusta vreo dovada concludenta, oamenii de stiinta inca se dueleaza pe aceasta tema, ynii sunt creationisti altii nu.

| Swan39 a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Mda, sigur că unii preferă să creadă în nu ştiu ce creator, care are grijă de ei, îi păzeşte şi îi răsplăteşte pentru faptele bune cu un "bilet" spre o minunată viaţă de apoi. Din păcate pentru ei, dovezile pentru această teorie sunt nule, şi nu doar atât, dar ştiinţa, realitatea, logica de bun simţ, continuă să arate că viaţa nu are nevoie de vreun creator, de un d-zeu, şi că se descurcă bine şi singură, şi că ideile religioase nu au nicio legătură cu lumea reală, ci doar cu imaginaţia oamenilor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai s-a schimbat.am iesit la agatat acu vreo 25 de ani.si am atras privirile unei fete si ea mi-a atrs privirea.deci a fost o atractie universala. santem si acuma impreuna da ne-amm inmultit.acuma santem 5.fratee ce ti-e si cu atractia asta.