| sabin89 a întrebat:

Legendarul actor american Kirk Douglas ne spune: "Toți copiii sunt actori naturali, iar eu încă sunt copil. Dacă te maturizezi complet, nu poți fi niciodată actor". Chiar așa să fie? Sau a zis și el acolo ceva să pară filosof? Sunt toți copiii actori? Și când devin adulți ce se întâmplă? Tot actori sunt? El mărturisește că încă este copil. Este asta ceva de laudă? Înainte de a răspunde la această ultimă întrebare, am putea considera și felul de viață pe care a dus-o el, cu jdemii de aventuri extraconjugale. Să fi fost acest fel de viață o consecință a faptului că nu s-a maturizat?

11 răspunsuri:
| EliLeli a răspuns:

Hor.ny.
In rest nu stiu.

| Holiday a răspuns:

E o problema cu afirmatia lui. Daca nu s-a maturizat, evident, opinia lui este una imatura. Deci?!

| sabin89 explică (pentru EliLeli):

Hor.ny?

| sabin89 explică (pentru Holiday):

Dacă se maturiza, poate lua și el măcar un Oscar happy Totuși, a fost un actor mare, să recunoaștem.

| Holiday a răspuns (pentru sabin89):

"Hor.ny?"

Pai si tu ai afirmat asta, dar cu alte cuvinte. Printre sinominele lui ho_rny sunt lustful si concupiscent. Deci, ce te miri?!

Bula
| Bula a răspuns:

Copii, instinctiv, invata de la adulti, inclusiv sa le si "imita".
In timp, "se maturizeaza", "nu se mai cuvine" sa le imita pe altii.
Cei care totusi imita, se numesc "actori".

In fapt, la batranete, toti trecem la "a doua copilarie"... happy

| Trixt3r a răspuns:

Cred că ce încerca el sa spună este ca-i puțin mai greu după o anumită vârsta să te comporți în anumit fel, fără a fi a fi judecat de cercul social si societate, după o anumita vârstă ai retineri pentru a fi "politically correct" si pentru a te integra in societate.

Anumite comportamente si anumite expresii ale fetei iți creează o stare de incomoditate, te face sa te simți jenat si rușinat după o anumită vârsta.

| EliLeli a răspuns (pentru sabin89):

Ma gandeam sa zic Hornist (ca nu ma lasa robotul altfel daca nu e la Dragoste si Sex, dar cumva presimt ca asta ar fi cerut mai multe explicatii).
Da, deci e hornist, gandeste cu lula, deci asta nu are nimic in comun cu infantilismul.

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Copiii niciodată nu sunt actori. Sunt ei înșiși și nu joacă teatru. Isus luând un copilaș în brațe le spune celor din jur: daca nu veti primi Împărăția lui Dumnezeu că unul din acesti copilași cu nici un chip nu veți intra in ea. Eu am lucrat că educatoare doar 6 luni dar mai sinceri și mai corecți decât copiii nu exista nimeni. Educația din familie și anturajul modifica comportamentul la copii și astfel ajunge omul să își modifice ce a obținut de la Dumnezeu prin naștere.

| sabin89 explică (pentru TamplaruAnisoara):

Totuși, Douglas prost nu era. Ce crezi că a înțeles el prin "toți copiii sunt actori"?

| TamplaruAnisoara a răspuns (pentru sabin89):

Nu era prost dar nu era creștin. Nu stia cum sunt considetati de Dumnezeu care ne cunoaște încă inainte de a ne naste. Mai sinceri și mai buni, mai iertători decât copiii nu există nimeni. Sau poate a vrut să arate că în mod natural se comporta din instinct cu totul diferit decât atunci când sunt manipulați. La fel și el în realitate poate era diferit fata de cel de pe scena.