NOname
| NOname a întrebat:

Lipsa negaţiei este neapărat o confirmare, o afirmaţie?

41 răspunsuri:
| Summer5505 a răspuns:

Intradevar, nu e intodeauna o afirmatie... poate fi incercarea de a evita un conflict
sau daca nu spui NU poti sa taci dar si tacerea e un raspuns

| A1eX a răspuns:

Aha

| Claudiuu a răspuns:

Da,dar poate ca el s-a gandit ca tu vei crede ca lipsa negatiei este o confirmare ceea ce insemna ca(a incercat sa te pacaleasca) e o negare.

| sorin_8395 a răspuns:

Depinde de conjunctura. Este interpretabila.

| MitroKta a răspuns:

Eu stiu ca (de la informatica) negarea negatiei e o afirmatie, dar lipsa negatiei nu stiu ce sa zic. Poate insemna o amanare a raspunsului. Si mai e o chestie: am aflat ca fetele cand spun nu, asta nu inseamna neaparat o respingere, ci si "poate" sau "nu sunt pregatita" sau "vrei neaparat acum?".

| oanyk a răspuns:

Eu zic ca nu. Acum depinde si de situaie si de parerea ta. Pentru mine nu e.

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Nu.pentru ca poti formula fraza asa incat sa existe negatie
ex "nu vreau probleme.as vrea sa decurga fara probleme"

| LexHasAMasterPlan a răspuns:

Uneori este dar cand nu este unii cred ca e o confirmare sau o afirmatie.

| UnicornulFericit a răspuns:

Nu neaparat,de multe ori se poate lua ca un DA, cateodata se poate lua ca o abtinere, alteori nu vrei sa intri intr-o discutie...
Eu cred ca ce vrea sa spuna persoara respectiva depinde si te privirea ei.De exemplubig grinaca ii spui tatalui tau ca mergi in club(sa presupunem ca tatal tau e foarte intelegator si tu ai doar 14 ani)iar el nu spune nimic,doar ca pe fata lui se poate vedea tristetea,inseamna ca el te lasa dar totusi isi face griji.
Deci dupa parerea mea poate fi toate trei in functie de situatie: cateodata e DA, cateodata e NU, si cateodata e doar o ABTINERE.
P.S. Am observat ca la intrabrile tale nu cere nimeni funda(NICI EU NU CER)oare de ce?

| Luci2000 a răspuns:

Lipsa negatiei nu este neaparat o confirmare, o afirmatie.Numai in unele cazuri.

| doc69 a răspuns:

Doar negarea negatiei este o afirmatie, lipsa negatiei poate fi doar un stand by