| RAY a întrebat:

Lumea e condusa sau nu de un numar mic de evrei?

https://www.youtube.com/watch?v=OJFKZrzHJXE
aceasta intrebare nu vreau sa promoveaze rasismul si sa fie o discutie rationala

Răspuns Câştigător
| Darkmagic a răspuns:

Ai chef de stiinte politice Ebenezer! laughing
Am sa incerc cateva idei...
1. Din punct de vedere sociologic da, lumea e condusa din umbra de "un grup mic", pentru ca tot sociologic vorbind, un grup mic inseamna 50 minus, si da, in acel grup o sa gasesti si evrei, dar niciodata chilieni sau vreun ins din...Republica Moldova.
2. Politica mondiala este influentata de familii dinastice si dusa la indeplinire de politicieni, acestia fiind prea vremelnici datorita mandatelor limitate pentru a putea conta in politici pe termen lung.
3. Pentru a-ti face o idee despre influente statale si supra statale, vezi pe net (unde esti artist!), cam ce putere au dinastii ca Astor, Rockefeller sau Rothschild...ca nu o sa scriu acum 200 de pagini.
4. In ceea ce-i priveste pe evrei, (doua dintre marile familii de mai sus sunt evreiesti), da, statistica evidentiaza fara drept de apel faptul ca in ciuda populatiei minuscule ca numar, evreii au dat lumii de-a lungul istoriei armate intregi de indivizi influenti, fie ca ne referim la savanti, industriasi, politicieni, bancheri, artisti, etc, niciun alt grup etnic de o asemenea "marime" neegaland aceste recorduri.
Daca ne referim la inteligenta, nu toata lumea crede V.T. care afirma ca Solomon a fost cel mai inteligent ins de pe planeta, dar tot evreii l-au dat si pe William Sidis si s-a pus punct discutiilor...

Concluzie:
Profund individualisti, evreii de rand isi conduc propriile afaceri dar Patriarhii marilor familii raspandite pe glob "ghidoneaza" totusi politicile mondiale, evident alaturi si de neevrei.
Mai doresti si alte explicatii referitoare la importanta sau neimportanta acestui grup etnic?
SUA s-au batut (si se vor bate cu oricine) pentru statul evreu.
E important statul evreu?
Pai...e de marimea judetului Calarasi, are aprox. 5 milioane de locuitori...si armament nuclear.
Ti-am pus punct? happy

64 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Kogaion a răspuns:

Hitler a fost finantat la randul lui de evrei, totul despre nazism si holocaust sunt mult prea umflate, nu aveau cum sa moara peste 6 milioane de evrei atunci pentru ca asta ar fi insemnat extirparea natiei, daca vrei scrie Red Cross Holocaust, pe google, vei observa ca numarul evreilor in perioada nazismului a crescut, nu a scazut, intr-adevar au murit cateva zeci, poate sute de mii de evrei, dar asta doar ca sa le iasa aceasta inscenare, iar astazi evreii se bucura de un scut fantastic numit "antisemitism". Daca spui ceva urat de ei, chiar daca este adevarat esti bagat in puscarie. De ce toata lumea vorbeste despre cei "6" milioane de evrei omorati in timpul WW2, dar despre cei 48 de milioane de civili omorati nu spune nimeni nimic? De ce sunt ei atat de importanti? Prescott Bush(tatal lui G.H Bush), a fost bancherul lui Hitler, ce crezi, era evreu.

| SG1995 a răspuns:

Nazismul o idee la fel "geniala" ca si comunismu, restul doar teorii ale conspiratiei.

| alexwahl a răspuns (pentru SG1995):

Pe vremea nazismului si a comunismului, gay ii se castrau. Asa era si corect.

| alexwahl a răspuns:

DE ce sa cazi in extrema nazismului?

| RAY explică (pentru alexwahl):

Uita-te si tu la doc ala

| alexwahl a răspuns (pentru RAY):

M-am uitat. Eu am si vizita un lager de al lui hitler.

Si cum a fost?

Ce se afirma in doc este adevarat sau nu?

| RAY explică (pentru Kogaion):

Ce se afirma in doc este adevarat?

| alexwahl a răspuns (pentru RAY):

Nu am trait pe vremea aia ca sa stiu. Daca e sa o luam asa, si noi suntem un popor de ratati. Cum chinuie romanul caii? Cum taie roamanul porcu de craciun? Mergi pe camp si mai dai de cate un caine spanzurat, sa nu mai zic de cei abandonati. Mie nu mi e ciuda pe altcineva, daca se descurca mai bine decat mine.

| Laura a răspuns:

Nu am putut să trec de minutul 3, este o mizerie propagandistică. Nazismul este printre cele mai joase niveluri (dacă nu cel mai) la care se poate coborî omul.

| RAY explică (pentru Laura):

Crezi ca ce se afirma acolo nu e adevarat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E bine ca nu vrei sa cazi in admiratie fata de nazism si ar fi si mai bine sa si reusesti.
Daca tot ai pus un link de pe YouTube, tot acolo gasesti destule filmulete despre Auschwitz si alte lagare ale mortii.
Uita-te si la cateva din acelea si daca dupa aia inca te mai intrebi daca Hitler a procedat corect sau nu, atunci ai o mare problema.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Eu vream sa stiu daca ce se afirma e adv, logic ca nu a facut bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Despre ce se afirma nu pot sa iti zic prea multe pentru ca mi-am dat seama inca de la inceput ca se generalizeaza in mod evident si cu rea credinta si dupa numai cateva minute am decis ca nu are rost sa pierd timpul uitandu-ma in continuare, mai ales atunci cand am ajuns la partea in care spunea ca evreii nu munceau cu tragere de inima la ordinele ocupantilor germani care de altfel au provocat direct sau indirect acele distrugeri. Asta da motiv de exterminare, pentru ca e clar ca numai niste oameni rai ca evreii ar putea avea asa o atitudine de neiertat.

| Laura a răspuns (pentru RAY):

Am făcut compromisul de a mă uita la primele 10 minute. Da.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Faza cu condusul lumi, am cautat pe net si chiar exista acele banci si acele famili

| RAY explică (pentru Kogaion):

De ce ar fi finanțat evrei pe hitler sa faca lagare ca apoi sa le extermine?

| T0T a răspuns:

Am o părere foarte proastă despre orice manifestare xenofobă, evident.
Singurele video-uri propagandiste pe care le-am putut urmări pe tema asta sunt de la tipa asta care e foarte simpatică

https://www.youtube.com/watch?v=0YO9pg1tzNo

Nu crezi ca evrei conduc lumea? https://www.youtube.com/watch?v=GBzthAr3JOk

| RAY explică (pentru T0T):

Dar ce se afirma despre evrei e adv sau nu? am cautat pe net acele famili exista
https://www.youtube.com/watch?v=GBzthAr3JOk

| T0T a răspuns (pentru RAY):

Nu știu cine conduce lumea și e adevărat că sunt mulți evrei oameni influenți însă dacă te uiți per ansamblu vei vedea că sunt de asemenea și mulți oameni care nu sunt evrei și sunt extrem de puternici. Bill Gates cel mai bogat om din lume nu e evreu, de exemplu.

Dar cei care au banci sunt evrei, cei drept sunt si inteligenti, multi savanti au fost evrei, poate ei sunt rasa superioara

Nu. Ce înseamnă să conduci lumea? Teorii constipaţioniste sunt destule.

A conduce cele mai mari banci, a detine banii, economia lumii

| T0T a răspuns (pentru RAY):

Nu toți cei care au bănci sunt evrei la fel cum nu toți savanții sunt evrei, decât o parte din ei. De savanți nu mai zic, pot să îți dau exemple până mâine de oameni de știință remarcabili care nu au fost evrei. De asemenea eu am văzut evrei foarte proști pe Youtube. Unii dintre ei chiar se credeau superiori dar pe față deși nu e niciun criteriu pe baza căruia îi poți numi superiori având în vedere că așa cum am zis au fost o grămadă de oameni remarcabili ce nu erau evrei. Generalizarea e aiurea în general, mai ales pe criterii rasiale. Că s-au nimerit ca mulți oameni capabili să fie evrei asta nu îi face superiori. Nu toți evreii sunt la fel de capabili.
E genul de propagandă populistă făcută de români, când vezi tot felul de articole unde se spune că din noi se trag toate națiile și savanții.

Şi ce înseamnă a conduce bănci? Evrei sau nu, e imoral să conduci o bancă? laughing Nu ai cum să deţii "banii sau economia lumii", economia îşi urmează cursul firesc.

Cand vin la tine isi cumpar totul si isi distrug totul nu e de ras

Dar cei multi au fost einsten, freud, maslow si inca cati, la cati sunt ei in lume sunt mai multi ca oricare alta tara