Evolueaza in spre bine...nu vezi cate nebunii au aparut, toate tehnologiile, cum sa evolueze spre rau? Doamne.
Parerea mea e ca daca tot continuam asa o sa ajugem sa regretam ca ne'am nascut in secolul 20/21 si ne-am fi dorit sa ne nastem in secolul 18, 19 oricare...Pentru ca acum ne conduc toti si fiecare adauga cate ceva si nu se mai intelege nimic.Dar e doar parerea unei fete de 13 ani:p
Nu poate evolua mai rau
evolutie - miscare treptata catre un nivel superior
involutie - inversul
Si ca raspuns la intrebarea ta, lumea evolueaza, nu involueaza. Ai prefera sa traiesti in anul 1800? Sa mori de la o gripa?
Sincer nici chiar asa dar nu imi comvine nici ceea ce este acum in tara noastra si cu siguranta aceeasi problema este si in alte tari.Nu imi place in ce situatie a ajuns Romania si da poate ca ai dreptate nu e bine chiar in anul 1800 dar din cate am inteles de la mama la inceput cand a venit Ceausescu a fost bine.Toti aveau casa, de lucru, nimeni nu cersea, toti aveau de mancare iar acum....De ce nu mai poate fi ceea ce a fost atunci?
În mai rău. Prea multă dușmănie și ură. Prea multă ceartă. Prea multă tehnologie.
Nu mai există iubire și prietenie doar în unele locuri. Prea puțină joacă pentru copii. Prea puțină mișcare.
Și câte mai sunt.
Din punct de vedere stiintific evolutia e in floare.Din punct de vedere moral omenirea se degradeaza.
Avem tehnologie, curve, criminali, descoperiri stiintifice, pedofili...De vreo 1000 de ani tot traim sfarsitul lumii...
Adica esti ok pentru 13 ani
(sigur nu a raspuns "mami") in caz ca ai raspuns tu singurica fara mami
nu iti dau 10 CI ITI DAU 11
Singuru lucru care mi la zis "mami") este despre Ceausescu in rest...din nefericire copii ajung sa stie toate problemele....financiare etcCeea ce nu mi se pare ok.
Uita-te in jurul tau si vei vedea..omenirea o duce din ce in ce mai rau, deci nu se poate numi „evolutie".
Banii sunt singura ocupatie si singurul scop in prezent, avem impresia ca suntem liberi dar de fapt nu e deloc adevarat.
O ducem mai rau din aproape toate punctele de vedere, e adevarat ca medicina a avansat enorm, dar spre ce a condus asta? Ne-am inmultit ca paduchii si vom muri de foame sau sete ca nu mai sunt resurse naturale acus
Trendul descendent este din ce in ce mai evident,e de neoprit,iar singura noastra datorie in valmasagul asta este sa ii stam in fata,sa il respingem, sa mergem pe calea noastra, si sa avem grija sa evoluam sanatos, nedenaturat; omenirea e alienata rau de tot, acum se poate scoate si mai bine in evidenta procesul asta.De fapt,e un proces involutiv,ca ne ducem pe madular, si noi, si preceptele morale sanatoase, ce sunt inlocuite de procese total gresite, aruncate in castronul ce ni-l pune pe masa societatea ca inviolabile si unanim acceptate.
Lumea evolueaza, bine si rau e perc eptia ta conform definitiilor tale, bine si rau este o simpla dualitate
Omul va evolua pe măsură ce lucrurile vor merge mai rău.
Poate că ce spun eu este că lumea ar putea evolua în felul în care o persoană evoluează. Ca, de exemplu, eu... Îmi merge mai rău? Îmi merge mai bine? Nu ştiu. Când eram mai mică, eram mai sănătosă, dar eram răvăşită de nesiguranţă. Acum am mai crescut şi problemele mele sunt mai profunde, dar sunt mai pregătită să le înfrunt.
Omul evolueaza cu timpul sa ne gandim cum era pe vremuri si cum este acum am evoluat mult in unele cazuri bine in altele rau dar uni ex u au ramas la stadiul de maimuta
Bah eu zic ca ai dreptate, evolueaza! deci DAI CU NAFTALINA pune-o la pastrare si la-so sa o haleasca moliile ca oricum e PRAF...
Dupa parerea mea, lumea evolueaza in ambele sensuri.
1. Tehnologia avanseaza pe zi ce trece. Tinerii si adolescentii au diferite mijloace prin care pot comunica si multe alte dispozitive.
2. Pe de alta parte comportamentul preadolescentilor si adolescentilor se strica pe zi ce trece. Copiii sunt educati de mici cu orientatii sexuale si sunt lasati sa decida asupra unor fapte importante.
in concluzie, evoluam in 2 sensuri si pe 2 planuri.
In primul rand, nu putem sa evoluam in rau.(A EVOLUÁ ~éz intranz. 1) A trece printr-o serie de schimbări spre o treaptă superioară; a se afla în evoluție; a avansa; a înainta; a progresa; a se dezvolta; a propăși.) Si da lumea evolueaza...descoperim tot felul de lucruri noi utile sau inutile care ne ajuta, ne usureaza munca sau din contra. Poate te refereai la cultura...care pe masura ce civilizatia creste cultura scade.
AvalohAlyn întreabă: