Daca privesti prea ascendent,risti sa-ti frangi gatul,si sa ramai doar cu gandul la acea solutie,posibila sau imposibila.Dar tu trebuie sa fi constient de anumite limite,sa deosebesti posibilul de imposibil,pentru a putea rezolva problemele tale.
Solutiile ne coordoneaza creierul,ne indruma catre scopurile propuse,dar dupa cum am spus, trebuie sa fi constient de propriile-ti limite.
Prin filtrul constiintei tale, prin increderea de sine ajungi sa atingi obiectivele cele mai importante pentru tine, in final, in mod ascendent, dupa cum ai spus. Sper ca ai inteles.
Dacă ar fi să mă destainuiesc ți-aș spune că am privit "ascendent" de când m-am născut; la doctor, la părinții mei, la tot ceea ce mă înconjura. Am mai crescut puțin și am continuat să privesc ascendent spre cer și n-am văzut nici urmă de vreun zeu ci doar o infinitate de stele. Puteam să rămân o viață cu privirea ascendentă, dacă mă făceam astronom dar nu a fost să fie și acum privirea mea are o altă traiectorie.
De privit putem, dar mai rau e ca de multe ori ramanem cu privitul!
orice problema are cel putin 3 rezolvari, din pacate ajung sa se rezolve uneori prea tarziu sau deloc!
si pana la urma totul e relativ