| Laurentziu1234 a întrebat:

Merg des la ParkLake Mall si ma enerveaza iesirea pentru ca trebuie sa iesi pe ușa aia pe care o impingi tu. Într-o zi m-am curentat cu scantei cand am atins-o si de fiecare data cand o ating ma curentează pentru ca ma gândesc inainte ca sigur mă va curenta si fix asta se întâmplă pana la urma. Ce se întâmplă? Trebuie sa nu ma mai gandesc ca ma va curenta si nu o sa ma mai curenteze?

7 răspunsuri:
| CezaraEM a răspuns:

Buna!
Am fost de nenumarate ori la Parklake, e mallul meu preferat si nu mi s-a intamplat asta niciodata! Ar trebui sa vorbesti cu cineva de acolo, la centru de informatii sau de la paza.
Sau poate ai facut tu o obsesie in cap cu treaba asta si poate nu te curenteaza si te sperii tu degeaba!

| Crackman a răspuns:

Este de la fiecarelaughing) energie statica
Cum scapi de ea? Pui mai întâi cotul sau ceva cu haina pe ușa pana se descarca energia cumulata
Ce naibii zici ca trăiți în epoca de piatra

Răspuns utilizator avertizat
| Alexnix1 a răspuns:

Pur si simplu atingi altceve metalic inainte sa atingi usa.

| Zuzu1991 a răspuns:

Esti incarcat electric, nu vreau sa intru in motive si mie mi s-a intamplat
ai doua solutii:
1. atingi ceva metalic infipt in pamant inainte de a pune mana pe usa aia
2. impingi usa cu fundul sau cotul daca porti maneci lungi, orice haine ai avea vor actiona ca izolator

| SmaraldAlbastru a răspuns:

Din cauza hainelor din material sintetic. În special cele din poliester. Poartă ceva din bumbac, sau un amestec cu bumbac. Va fi mai bine.

| Crackman a răspuns (pentru Laurentziu1234):

Adevarat și asta dar îs prea bătrân. Poate reușesc sa te stimulez sa înveți cu ocazia asta.