anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-a venit sa plang de fericire cand am citit astea:http://www.capital.ro/......51217.html
http://www.lovendal.net/......a-sclavii/
Cineva acolo sus ne iubeste?

Răspuns Câştigător
| username a răspuns:

La cate au facut cei de la Anonymous, sa sparga porcaria asta de facebook sa fi o nimica toata. Oricum, in Romania, majoritatea care au cont pe facebook sunt cocalari sau ua devenit dupa ce si-au facut. La ce imagini au unii la profil...
Ma gandeam ca o sa fie mai devreme aceasta "revolutie", dar cativa membrii din grupare au fost arestati. Tot incepea facebook sa piarda teren in favoarea lui google+, macar acum nu mai ramane in paragina, precum hi5.

11 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Sa plangi, de ce! _ mie mi se fâlfâe.

| DorelSudoru a răspuns:

Chiar crezi asta?laughinglaughingBiatu ala ia prea multi bani ca sa-l desfinteze...
Nu ne iubeste nimeni mai bine ne iubim noi

| Necrophagist a răspuns:

Da sigur, am vrea noi.Şi încă ceva, lovendalul e o porcarie

| Skylar a răspuns:

rolling on the floor cand o face asta fourchanu eu o sa fiu popa

| Hăgiul a răspuns:

Remember, remember the fifth of November! stii povestea? si pe mine ma emotioneaza...

| adulahfaapdoøjadjal a răspuns:

So eu ma bucur ca e un **** si manipuleaza copii prosti.

| Alice_1004 a răspuns:

I love facebook!

| Flyn a răspuns:

Cu siguranta da! Cineva ne iubeste. Facebook e o prostie.ar fi chiar foarte bine ca cei de la Anonymous sa il distruga.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Degeaba ne-am bucura, ca eu nu cred asa ceva. Pai iti dai seama ca aceste date nu ar fi facute publice oricarui dobitoc. nu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O stire menita sa provoace isterie printre cei care frecventeaza site-uri pline de cocalari.
Oricum mi se pare foarte stupid ca sa prelungesti agonia celor de la face' pana pe 5 noiembrie, de ce nu o fac acum? un fel de "sfarsitul lumii" cu data inexistenta sau neclara.
Dupa vocea din primul' link, parca e Stephen Hawking rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aoleu detest hackerii! Cum, ma, nenorocitii sa distruga Facebook-ul? crying crying E cea mai tare retea de socializare din lume! S-a facut film de Oscar dupa el! crying Retardatii dracu' mai bine ar distruge Wikipedia, ca doar e cea mai naspa porcarie inventata vreodata!

Totusi, eu n-am cont pe Facebook. Nu stiu de ce-mi fac griji, dar oricum...NU, ma, NU! Cum sa distruga Facebook-ul!?