La cate au facut cei de la Anonymous, sa sparga porcaria asta de facebook sa fi o nimica toata. Oricum, in Romania, majoritatea care au cont pe facebook sunt cocalari sau ua devenit dupa ce si-au facut. La ce imagini au unii la profil...
Ma gandeam ca o sa fie mai devreme aceasta "revolutie", dar cativa membrii din grupare au fost arestati. Tot incepea facebook sa piarda teren in favoarea lui google+, macar acum nu mai ramane in paragina, precum hi5.
Chiar crezi asta?Biatu ala ia prea multi bani ca sa-l desfinteze...
Nu ne iubeste nimeni mai bine ne iubim noi
Remember, remember the fifth of November! stii povestea? si pe mine ma emotioneaza...
Cu siguranta da! Cineva ne iubeste. Facebook e o prostie.ar fi chiar foarte bine ca cei de la Anonymous sa il distruga.
O stire menita sa provoace isterie printre cei care frecventeaza site-uri pline de cocalari.
Oricum mi se pare foarte stupid ca sa prelungesti agonia celor de la face' pana pe 5 noiembrie, de ce nu o fac acum? un fel de "sfarsitul lumii" cu data inexistenta sau neclara.
Dupa vocea din primul' link, parca e Stephen Hawking
Aoleu detest hackerii! Cum, ma, nenorocitii sa distruga Facebook-ul? E cea mai tare retea de socializare din lume! S-a facut film de Oscar dupa el! Retardatii dracu' mai bine ar distruge Wikipedia, ca doar e cea mai naspa porcarie inventata vreodata!
Totusi, eu n-am cont pe Facebook. Nu stiu de ce-mi fac griji, dar oricum...NU, ma, NU! Cum sa distruga Facebook-ul!?