| HeeVTM a întrebat:

Mi s-a întâmplat de curând ciudat pur și simplu să visez că vorbesc o limbă străina Germana sau franceza și când mă trezesc o vorbesc fluent..cu un accent destul de grav și parcă imi intră în cap foarte ușor. Într-o săptămână am învățat germana și franceza și puțin de poloneza laughingieri am visat că eram in ceva bar din Spania și vorbeam spaniolahee hee și când m-am trezit pur și simplu știam foarte mult cuvinte din spaniola. Am stat și le-am căutat și am învățat și gen pot sa port o conversație cu un spaniol fluent. Cred că e ceva talent sau putere a creierului? Pareri

9 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da.

| CostinAlamariu a răspuns:

Misto poveste frate

| Zuzu1991 a răspuns:

Si eu am visat ca sunt sultanul cel mai mare, cel mai tare si am un harem de 180 de piese... virgine
deci, UNDE E HAREMUL?!?
give it to me baby big grin

| Mopmop a răspuns:

Am patit ceva mai ciudat ca tine. Am o prietena filipineza. Am mers pe la ea si dupa ce mi-a gatit o mancare traditionala de a lor ne-am pus la masa. Dupa cateva ciocanele de palinca am inceput sa vorbesc fluent tagalog. Oare sa ii fac si eu un bors de perisoare? Poate ne intelegem mai bine...
Pareri?

| badpanda a răspuns:

Daca ai ramas corigent la o limba straina asa se intampla, le visezi si noaptea.

| nukeyly a răspuns:

Daca e pe bune, ai un blu screen xp, se poate ca accesezi cunostinta universala sau iti amintesti partial fragmente din vieti anterioare, mai sunt cazuri unde detalii s-au verificat si confirmat la fix. Nimic special, asa cum nici luna nu-i naturala. _doc Alien.Moon.2019._

| Kevinn2000 a răspuns:

Și eu am visat că zburam, și când m-am trezit am început să zbor. E puterea creierului frate. laughing

| Blackrose18 a răspuns:

Ce imaginatie bogata ai happy

| LaElly11 a răspuns:

Cumva când ai publicat întrebarea visai că știi engleză?