anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Minunile prezentate in Biblie sunt neaparat in dezacord cu stiinta?

32 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu ti-as accepta explicatiile, daca link-ul m-ar trimite la vreo dovada istorica din perioada aceea.
Dar link-ul ma trimite la niste filozofari scrise in sec. XXI DUPA Hristos. sad

De unde stii cum arata o explozie nucleara? Ai vazut tu vreuna?
Uite-te la Soare, acolo sunt in continuu asemenea explozii. Seamana cu bomba nucleara, oare?
Sau imi poti spune vreun alt fenomen care poate explica arderea instantanee a celor doua orase si care pot orbi pe cineva daca se uita spre explozie?

Cu "stiinta" noastra nu avem alta explicatie, dar atunci sigur unele entitati cunosteau alte lucruri si fenomene decat oamenii de rand.
Daca cu mii de ani inainte s-a mentionat Armagedonul, atunci cine l-a pomenit deja cunostea aceasta posibukitate, utilizabila daca lucrurile o iau razna de tot pe Pamant. Dar pana atunci ne lasa sa continuam Marea Experienta, pentru a se putea constata limitele omenirii, pana unde ne poate duce "mintea"...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Bula):

"daca link-ul m-ar trimite la vreo dovada istorica din perioada aceea." Nu uita ca templul din Ierusalim a fost distrus complet de catre romani in 70 e.n. Astfel multe dintre dovezile arheologice s-au pierdut. Totusi hai sa vedem daca gasim ceva: http://www.descopera.ro/......-lui-iisus

De fapt nu stiu ce vrei tu sa gasesti.

https://ro.wikipedia.org/wiki/Ierusalim

"În anul 63 î.Hr. Ierusalimul a fost cucerit de Imperiul Roman. Templul evreiesc și simbolurile entității statale evreiești a fost distruse de romani în timpul războiului cu evreii răsculați (primul război evreo-roman) în anii 68 - 73 d.Hr."

"De unde stii cum arata o explozie nucleara? Ai vazut tu vreuna?" - am vazut si eu pe internet.

"Uite-te la Soare, acolo sunt in continuu asemenea explozii. Seamana cu bomba nucleara, oare?" - Bombele nucleare facute de om sunt nimic toata pe langa exploziile din Soare. Totusi cu toate aceste explozii Soarele ramane sferic si nu se dezintegreaza. Stim ca exploziile Solare au loc in urma unor reactii de fuziune nucleara.

"Sau imi poti spune vreun alt fenomen care poate explica arderea instantanee a celor doua orase si care pot orbi pe cineva daca se uita spre explozie?" - nu stiu de unde ai scos astea DAR tine cont ca Sara a fost sfatuita sa nu priveasca inapoi nu pentru ca ar fi orbit ci pentru ca Dumnezeu a vrut ca Lot si familia lui sa lase complet in urma tot ce au lasat in oras fara sa mai priveasca in urma la ce au lasat. Nu a fost nici o explozie. A plouat cu foc din cer. A fost o distrugere neobisnuita provocata de Dumnezeu si ingeri.

"dar atunci sigur unele entitati cunosteau alte lucruri si fenomene decat oamenii de rand." Inainte de potop inainte de 2370 ien demonii care au venit pe pamant au contribuit la construirea anumitor vestigii care mai sunt si astazi. Unele piramide dateaza din acea perioada. Aceste constructii impresionante au fost construite de oameni sub indrumarea demonilor din perioada de dinainte de potop.

https://ro.wikipedia.org/wiki/Marea_Piramid%C4%83_din_Giza
" A fost construită de faraonul Khufu din a IV-a Dinastie, în jurul anului 2560 î.Hr. pentru a servi drept mormânt acestuia." Este posibil ca acel faraon Khufu sa fi fost de fapt un demon dar care s-a dematerializat la potop. In locul lui a fost ingropat un om care a ascultat de el.

"Daca cu mii de ani inainte s-a mentionat Armagedonul, atunci cine l-a pomenit deja cunostea aceasta posibukitate, utilizabila daca lucrurile o iau razna de tot pe Pamant. Dar pana atunci ne lasa sa continuam Marea Experienta, pentru a se putea constata limitele omenirii, pana unde ne poate duce "mintea"..." DA asa este. Si inainte de potop Dumnezeu a lasat ca degradarea umana dpdv moral sa ajunga la cote maxime.

Întrebări similare